"MAJA UCENJUJE STANISLAVA ZA 10.000 EVRA!" ŠOK-OBRT, Starleta iskoristila Krofaka da je odvede KOD FILIPA CARA?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.07.2024 | 18:50


Isplivali dokazi!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen
"MAJA UCENJUJE STANISLAVA ZA 10.000 EVRA!" ŠOK-OBRT, Starleta iskoristila Krofaka da je odvede KOD FILIPA CARA?!

Miona Jovanović je pred veliku žurku otkrila da se posvađala sa porodicom i da ju je majka blokirala, što su mnogi podržali, jer smatraju da je učesnica bila nefer prema roditeljima i da bolje nije zaslužila. Kada je stigla na žurku povodom završetka rijalitija, Miona je ugledala svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa Majom Marinković, što ju je iznenadilo:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ

Maja, Stanislav, Miona

- Neka su, ne želim stvarno više da ih komentarišem, totalno su mi nebitni. Nekako mi je bilo nametnuto od mojih da priđem Stanislavljevim roditeljima i to mi je nekako bilo usiljeno, nema razloga da razgovaramo ja sam taj odnos završila - prokomentarisala je Miona, kako prenosi Pink.

Međutim, mnogi drugi se jesu začudili što vide Krofaka i Maju nakon svega čemu su svedočili, a što se odigravalo u rijalitiju. Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem sada je objavila snimak Maje i Stanislava, na kome se čini da njih dvoje sklapaju dogovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

- Maja ucenjuje Stanislava za 10.000 evra! Ako bude dobar, neće morati da vraća! Platila ga je te pare da bude sa njom, fuj! - stajalo je u opisu snimka.

"A za šta 10.000? Mislim, šta se desilo, pa je dobio kaznu?", "Nije kazna, već opklada Đedovicu, 10.000 evra", "Sad Neutralni opet moraju pisati hvalospeve o kosmičkoj ljubavi, a taman ga popljuvali samo tako. Odnosno, taman bili "zauzeli stav". Biće ringispil kad se počerupaju za koji dan, pa se Krofaku na grbaču natovari komplet sekta i najstrašnije ga pođu pljuvati. Svoju podršku je sinoć svakako izgubio u roku od pet minuta. Ali, ne sumnjam da će Makica držati samokontrolu dok je ovaj ne odvede u Selce, kod Crikvenice, u Carevu mesnu zajednicu. Pa kad pođu prštati storiji. A usput će i Mionu, koja joj je rak-rana! Cirkus u najavi. Budemo videli", samo su neki od komentara na mreži.

BONUS VIDEO: