MAJKA NE ŽELI NI DA JE ČUJE! Mionu Jovanović JEDNA ODLUKA KOŠTALA PREVIŠE: "Bio je TOTALNI HEJT"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.07.2024 | 23:33


Roditelji se ne mire sa situacijom, a Miona pred Miloševićem sasvim ogolila dušu!

Foto: youtube.com/Republika
MAJKA NE ŽELI NI DA JE ČUJE! Mionu Jovanović JEDNA ODLUKA KOŠTALA PREVIŠE: "Bio je TOTALNI HEJT"!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša večeras su gostovali u emisiji "Narod pita", a pre ulaska u emisiju, razgovarali smo sa njima.

Miona je otvorila srce pred kamerama portala "Republika", otkrivajući kako je njen brat odigrao važnu ulogu u smirivanju situacije kod kuće nakon njenog povratka. On je bio podrška i pomogao joj da se suoči sa neslaganjem sa roditeljima.

- Brat mi se javio kad sam došla kod kuće i smirivao situaciju sa mojima. Rekla sam mu: "hajde pusti". On je i na finalu imao drugačije mišljenje od roditelja. On je moj brat i on mene čuva, i dobar je prema meni. Smirivao je situaciju. Nije mi pustio poruku, ali to je već na meni - rekla je Miona pred objektivom portala "Republika" i pred ulazak u emisiju koju su svi sa nestrpljenjem iščekivali.

Odmah na početku, Miona je priznala da joj je najteže da izgladi odnos sa majkom, kojoj se očigledno ne dopada ćerkin izbor, kao ni činjenica da je njihova mezimica pogazila obećanje koje je dala. Podsećamo, Miona je majki i baki obećala da neće imati odnose u rijalitiju, a njen partner je njihovu tajnu javno odao.

- Majka me je blokirala, ljuta je, ali će je proći. Bio je totalni hejt kako sam funkcionisala sa njim. Inače, ja sam otpratila Stanislava - rekla je odmah na početku lepa Kragujevčanka voditelju Milanu Miloševiću.

- Ja sam otpratio jedno 100 ljudi - priznao je reper kroz kiseli osmeh, jer je očigledno dragoj morao da podnese raport.

BONUS VIDEO: