POKREĆU POSTUPAK PROTIV ŠA! Uroš se sa majkom UDRUŽIO protiv repera, stiglo JAVNO UPOZORENJE!


IZVOR: Republika/M. P. - 18.07.2024 | 15:15


Stanić se neće zaustaviti dok ne dobije pravdu na sudu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
POKREĆU POSTUPAK PROTIV ŠA! Uroš se sa majkom UDRUŽIO protiv repera, stiglo JAVNO UPOZORENJE!

Najmlađi učesnik "Elite 7" Uroš Stanić odlučio je da presavije tabak i tuži repera Nenada Aleksića Ša, sa kojim je imao najbrutalnije sukobe u rijalitiju. Reper je često nasrtao na mlađanog Stanića, a i izgovarao najstrašnije uvrede na njegov račun.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš odlučio da tuži Ša

Međutim, neće samo Uroš tužiti Ša. Naime, kako je Stanić naveo putem storija na društvenoj mreži Instagram, to će uraditi i njegova majka.

- Pored mene, koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka, koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao! Jedva čekam da te postavim na svoje mesto, smradu - napisao je Uroš na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Uroš nam je tokom superfinalne žurke otkrio šta se dešava sa njegovom porodicom.

- Čuo sam se sa mamom, izvinila mi se što je govorila neke laži i što je tako opravdavala mog oca. To je radila zbog "kupovine mira". Ja sam u rijalitiju bio bezbedan. Otac mi je poručio preko mame da će me odvesti u manastir i da će me zamonašiti na tri meseca i da ću iz manastira izaći preporođen i biću na pravom putu. Ja sam mami rekao ako mi bude prišao zvaću policiju i tražiću zabranu prilaska. Moja mama je za sada bezbedna, kada ne bude bila, tu je policija. Ja nisam kod kuće, kod drugarice sam i biću tamo do daljnjeg. Plašim se mog oca, ne izlazim iz stana previše, danas sam jednom izašao. Na oprezu sam. Imao sam dosta sukoba, dobio sam dosta pretnji - ispričao je Stanić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanić priznao da dobija dosta pretnji

BONUS VIDEO: