ISPLIVALA NAJSKANDALOZNIJA PREPISKA! Anđela skovala TAJNI PLAN SA BOJANINIM NAJBOLJIM DRUGOM - pukla bruka!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.07.2024 | 16:45


Cela istina izašla na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ISPLIVALA NAJSKANDALOZNIJA PREPISKA! Anđela skovala TAJNI PLAN SA BOJANINIM NAJBOLJIM DRUGOM - pukla bruka!

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile izuzetno kontroverzne poruke koje je poslala Anđela Šparavalo, bivša učesnica rijalitija "Elita", koje su potresle javnost. U kasnim večernjim satima, Anđela je javno optužila svoju bivšu cimerku iz rijalitija, Bojanu Pavlović, da ju je napustila dok je spavala i bez najave otišla u Novi Sad. Ova izjava je izazvala žestoke reakcije na društvenim mrežama, stvarajući pravu buru među fanovima ovog popularnog TV formata.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

Nakon što je Anđela javno iznela svoje tvrdnje, na društvenim mrežama se pojavila prepiska koja je potpuno preokrenula perspektivu na celu situaciju. U toj prepisci se jasno vidi da je Anđela pozajmila novac od nepoznate osobe, obećavajući da će novac vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ovo otkriće je dodatno zakomplikovalo već složen slučaj i postavilo pitanje istinitosti Anđelinog javnog obraćanja.

Prema Anđelinim rečima, dogovorila se sa Bojanom da ode kod svoje porodice u Aranđelovac i tamo lažno obavesti svoje roditelje da su raskinule, kako bi je oni ponovo prihvatili. Navodno, Bojana je ostala u Novom Sadu, dok je Anđela trebalo da uzme određeni nakit iz porodične kuće kako bi ga kasnije prodala. Ova neobična priča je dodatno zbunila javnost i postavila pitanje istinitosti cele situacije, a sada se na mreži pojavila još jedna prepisa, za koju se navodi da se odvijala između izvesnog Pere koji je navodno Bojanin najbolji drug i Anđele.

Foto: PrintscreenInstagram/samoposmatramo1

Prepiske

- Bojana treba jedno kolektivno čišćenje sa odradi oko sebe. Šparavalo smo gledali "lajv", za nju nam više nema šta ko da priča. Ali brate, Bojanin najbolji drug ovako nešto piše za Bojanu. Hvala za potvrdu, ali prepiska je stvarna - stoji u opisu objavljenih prepiski, koje su se za kratko vreme proširile društvenim mrežama.

- Tu sam za tebe Anđela, nemoj da se sekiraš, bitno da je sve pršlo. Kroz par dana ćeš biti bolje. Drži se mame, ona ti je sad najpotrebnija.

- Svaka ti čast, Anđela, mnogo mi je drago zbog tebe, hvala ti što si me poslušala. Želim samo da ti dam jedan savet. Ona ima tri lica. Veruj mi, ona je veliki manipulator, isto kao i Bojana. Nemoj ništa da joj veruješ - pisala je osoba koja se navodi kao Bojanin drug.

- Inače, ovo je Bojanin najbolji drug, koji je stao uz mene - napisao je profil koji se vodi pod imenom Anđele Šparavalo uz zahvalnicu i emotikon srca.

BONUS VIDEO: