JANJUŠ PAO U TEŠKU DEPRESIJU! Potresne scene iz porodičnog doma kidaju dušu, GRCA u GORKIM SUZAMA!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.07.2024 | 16:15


Marko Janjušević Janjuš ne može da dođe sebi!

Foto: Printskrin/RTV PINK
JANJUŠ PAO U TEŠKU DEPRESIJU! Potresne scene iz porodičnog doma kidaju dušu, GRCA u GORKIM SUZAMA!

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš, nedavno je na svom Instagram profilu objavio potresnu fotografiju svog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je prošle godine tragično preminuo. Fotografija prikazuje Mihaila kako pozira sa psom, a Janjuš je emotivnom objavom pokazao da ga je prisjetila njihova zajednička prošlost.

Emotivni post koji je Janjuš podelio sa svojim pratiocima na Instagramu izazvao je talas podrške i saosećanja. Mnogi fanovi i prijatelji uputili su reči podrške Janjušu u ovim teškim trenucima, ističući da je važno da se otvoreno govori o mentalnom zdravlju i da se pruža podrška onima koji se bore sa gubitkom voljenih osoba.

Foto: Instagram.com

Janjuš objavio fotografiju pokojnog brata Mihaila Janjuševića

 


Mihailo je bio neizmerno važan deo Janjuševog života, a ova objava pokazuje koliko duboko je njegova smrt pogodila porodicu i prijatelje. Prisjećajući se zajedničkih uspomena, Janjuš je odao počast svom bratu na veoma dirljiv način, ističući da će Mihailo zauvek ostati u njegovom srcu.

Ova objava je podsetila javnost na važnost podrške osobama koje se bore sa gubitkom i mentalnim zdravljem, te je istakla potrebu za otvorenim razgovorom o ovoj temi. Mnogi su se složili da je važno pružiti podršku onima koji prolaze kroz teške trenutke, te da je važno osvestiti važnost brige o mentalnom zdravlju.

Marko Janjušević Janjuš je svojom emotivnom objavom na Instagramu podsetio javnost na važnost podrške i razgovora o mentalnom zdravlju, te je iskazao svoju ljubav prema pokojnom bratu Mihailu. Njegova iskrena objava je podstakla mnoge na razmišljanje o važnosti podrške i empatije prema onima koji se bore sa gubitkom, te je istakla važnost otvorenog dijaloga o mentalnom zdravlju.

BONUS VIDEO: