NAKON "ELITE" HITNO MORA POD NOŽ! Popularna starleta ČITAV HONORAR daje za operacije!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.07.2024 | 23:15


Izvor otkrio sve detalje!

Foto: Shutterstock
NAKON "ELITE" HITNO MORA POD NOŽ! Popularna starleta ČITAV HONORAR daje za operacije!

Bivša rijaliti učesnica, starleta Slađa Lazić, koja je poznata i po svojim mnogobrojnim nadimcima: Blinda, Poršelina, Kvadolina i sada Lambordžini, odlučila je da se podvrgne estetskim operacijama.

Prema informacijama koje je otkrio izvor blizak Slađi, ona je zakazala operaciju povećanja grudi, operaciju nosa i mačijih očiju za sledeću nedelju. Navodno, ovo su izmene koje je Slađa oduvek želela da napravi na sebi, a čak je najavila i promenu nadimka.

Slađina odluka i želje za promenom

Izvor blizak Slađi za Pink otkriva da je ona veoma uzbuđena zbog predstojećih operacija i da jedva čeka da vidi krajnje rezultate. Takođe, najavljuje i promenu nadimka - umesto Poršeline, Slađa želi da je svi zovu Lambordžini. Ova odluka je izazvala veliku pažnju javnosti i postavlja se pitanje kako će Slađa izgledati nakon operacija i šta još možemo još očekivati od nje u budućnosti.

Foto: RTV PINK printscreen

Slađa Lazić

Iako je reč o ličnoj odluci, ovo je tema koja izaziva interesovanje javnosti i postavlja pitanja o uticaju estetskih operacija na percepciju sopstvenog identiteta i ličnog imidža. Slađina želja za promenom i transformacijom izgleda pokreće brojna pitanja o savremenim standardima lepote i samopouzdanja.

Reakcije javnosti i budući planovi

Očekuje se da će Slađina odluka izazvati različite reakcije među njenim pratiocima i javnošću, a interesovanje za njenim budućim izgledom je veoma veliko. Još uvek ostaje da vidimo kako će se Slađa osećati nakon operacija i kako će reagovati okolina na njene izmene.

U svakom slučaju, Slađa Lazić (Blinda, Poršelina, Kvadolina, Lambordžini) će nastaviti da intrigira javnost svojim odlukama i promenama, a ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će izgledati nakon završetka svih operacija.

BONUS VIDEO: