BOJANA PAVLOVIĆ ZADALA ŽESTOK UDARAC: Anđelo Šparavalo će OVO totalno uništiti!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.07.2024 | 19:45


Bojana Pavlović rešila je da svima zagolica maštu!

Foto: Republika TV
BOJANA PAVLOVIĆ ZADALA ŽESTOK UDARAC: Anđelo Šparavalo će OVO totalno uništiti!

Na društvenim mrežama nedavno su se proširile izuzetno kontroverzne poruke koje je poslala Anđela Šparavalo, bivša učesnica rijalitija "Elita", a koje su izazvale burne reakcije među javnošću. Ona je javno optužila svoju bivšu cimerku iz rijalitija, Bojanu Pavlović, da ju je napustila dok je spavala i bez najave otišla u Novi Sad. POGLEDAJ GALERIJU

Bojana Pavlović se sada oglasila na Instagram profilu i izazvala lavinu komentara svojim statusom.

- Ah ogledalo.... Toliko puta su te koristili nesvesno. Ogledajući se i videvši samo svoju formu života i oblik koji im je dat na korišćenje ove planete Zemlje. Koliko puta su samo pre izgovorenih laži da bi sebe opravdali pogledali tvoje odsjaje i zanemarivali tvoju moć da ih sve prihvatiš onakve kakvi jesu. Rugali su ti se, ismejavali te, koristili jer su te doživljavali kao sredstvo za ulepšavanje, a ti to nisi. Nadam se da tvoja svrha nikada neće biti zaboravljena, jer ti si ogledalo deo mene - napisala je Bojana Pavlović na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo leže u krevetu

 

Nakon što je Anđela javno iznela svoje tvrdnje, na društvenim mrežama se pojavila prepiska koja je potpuno preokrenula perspektivu na celu situaciju. U toj prepisci se jasno vidi da je Anđela pozajmila novac od nepoznate osobe, obećavajući da će novac vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ovo otkriće je dodatno zakomplikovalo već složen slučaj i postavilo pitanje istinitosti Anđelinog javnog obraćanja.

Prema Anđelinim rečima, dogovorila se sa Bojanom da ode kod svoje porodice u Aranđelovac i tamo lažno obavesti svoje roditelje da su raskinule, kako bi je oni ponovo prihvatili. Navodno, Bojana je ostala u Novom Sadu, dok je Anđela trebalo da uzme određeni nakit iz porodične kuće kako bi ga kasnije prodala. Ova neobična priča je dodatno zbunila javnost i postavila pitanje istinitosti cele situacije, a sada se na mreži pojavila još jedna prepisa, za koju se navodi da se odvijala između izvesnog Pere koji je navodno Bojanin najbolji drug i Anđele.

BONUS VIDEO: