MA, KAKVO DRUŽENJE, IMA DA MU BANEM U ZAGREB: Konačno se probudila STARA MAJA, Pantera neće znati šta ga je SNAŠLO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.07.2024 | 09:05


Stanislav Krofak je Marinkovićevu ostavio na čekanju, ali ona tvrdi da su na dobrom putu da ozvaniče vezu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MA, KAKVO DRUŽENJE, IMA DA MU BANEM U ZAGREB: Konačno se probudila STARA MAJA, Pantera neće znati šta ga je SNAŠLO! (VIDEO)

Učesnica "Elite" Maja Marinković gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", dok je njen emotivni partner Stanislav Krofak, sa kojim je kako kaže na pola puta od prijateljstva do ljubavi, već u Zagrebu.

Ona je u razgovoru za Republiku, neposredno pred početak emisije, priznala da je ona emotivno zauzeta jer ona odnos sa Panterom ne doživljava kao druženje, ali je pristala na njegove zahteve da još malo pričekaju dok ne ozvaniče vezu napolju.

- Ne doživljavam ja to kao druženje - prokomentarisala je Marinkovićeva za naš portal svoj i Krofakov odnos, a na pitanje da li će mu banuti u Zagreb da ga iznenadi, kao što bi stara dobra Maja, slatko se nasmejala i odgovorila:

- Da, da... Otići ću do Zagreba da ga iznenadim!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković ništa ne prepušta slučaju

Zatim nam je otkrila zašto je pristala na čekanje.

- To je nešto između prijateljstva i ljubavi, ne treba nigde žuriti, negde smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svetu, naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih Elitara, a napolju je sve super tako da verujem da ide ka boljem - kaže Maja, pa dodaje:

- Čujemo se... Nije niko ništa o meni loše komentarisao od njegovih, ali on je meni rekao da je on taj koji odlučuje o svom životu, a ne njegovi, ja mu verujem, s obzirom na to da smo došli zajedno na žurku, da sve funkcioniše u najboljem redu, ja se nadam da će to sve biti u najboljem redu. On je mene upoznao u Eliti, tamo su neki bivši momci, neke bivše devojke, a u spoljnom svetu je sve drugačije, ja se ne ponašam kao u Eliti, sada me upoznao i u spoljnom svetu i video da sam ja jedna dobra devojka, normalna i sve je onako kako treba da bude. 

Foto: Republika

Maju Marinković je u besnoj mašini dovezao otac Taki

Ona se osvrnula i na tužbu koju je najavila Aleksandri Nikolić, dok za Filpa Cara ima samo reči hvale.

- O bivšima sve najlepše, videla sam da me Aleksandra nešto komentarisala, mislim da bi trebalo konačno da se posveti svom životu. Verovatno to potiče iz nekog ličnog nezadovoljstva, a on je moj bivši partner i ne bih ga komentarisala, o njemu sve najlepše - zaključila je Maja. 

Starleta je priznala da posle "Elite" prvo želi dobro da se odmori od svega, a šta je rekla o planovima za "Elitu 8", kao i nekim novim ulaganjima u privatan biznis, pogledajte u videu sa početka teksta.

BONUS VIDEO: