OSVANULA ŠOK PORUKA MIONINOG BRATA! Voditelj objavio DOKAZ o porodičnom odnosu, OVE REČI su je izbezumile!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.07.2024 | 16:45


Brat Mione Jovanović se hitno oglasio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OSVANULA ŠOK PORUKA MIONINOG BRATA! Voditelj objavio DOKAZ o porodičnom odnosu, OVE REČI su je izbezumile!

Tokom emisije ,,Elita - Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je bivše takmičare Mionu Jovanović i njenog dečka Nenada Aleksića Ša. Tenzična emisija o kojoj se i danas priča, dobila je novi epilog, budući da je mnogima promakla činjenica da je Mionin brat poslao poruku koju je voditelj pročitao uživo u programu.

Naime, voditelj Milan upitao je prvo Mionu da potvrdi identitet da je profil pravi, što je ona i uradila, a potom pročitao sadržaj poruke:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita Narod pita

 

- Miona sve grupe pišu poruku od tvog brata, ovo je on napisao: ,,Recite Mioni da mi se ne sviđa njeno ponašanje, ako hoćeš i nadam se da će da otvori oči" - pročitao je Milan Milošević uživo u programu. 

- Ne znam, baš me zanima šta ima da mi kaže, pitaću ga, nema potrebe, neka mi napiše u poruci šta mu se ne sviđa! - poručila je Miona, pa dodala:

- Njima se nije svidelo što je na finalnoj noći Nenad, oni su mislili da je to Nenadov rođeni brat, rekli su da me vodi u Zemun i da mi napravi dete, a nije, to je bila neka podrška, pa je on dobacio, tako da eto. 

Foto: youtube.com/Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša pričaju o odnosu

Podsetimo, Miona je priznala da joj je najteže da izgladi odnos sa majkom, kojoj se od samog starta ne dopada ćerkin izbor, kao ni činjenica da je njihova mezimica pogazila obećanje koje je dala majki i baki da neće imati odnose u rijalitiju, a Ša je njihovu tajnu javno odao.

- Majka me je blokirala, ljuta je, ali će je proći. Bio je totalni hejt kako sam funkcionisala sa njim. Inače, ja sam otpratila Stanislava – priznala je Jovanovićeva u emisiji “Narod pita” u kojoj je gostovala zajedno sa Ša, koji je na to dodao, kao da podnosi dragoj raport:

- Ja sam otpratio jedno 100 .

BONUS VIDEO: