PUKLA JAVNA BRUKA VANJE IGNJATOVIĆ! Sramotno ponašanje Šaove bivše žene, ISPLIVALI DOKAZI O UCENI REPERA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.07.2024 | 23:15


Ipak ga je ucenjivala za stan!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj
PUKLA JAVNA BRUKA VANJE IGNJATOVIĆ! Sramotno ponašanje Šaove bivše žene, ISPLIVALI DOKAZI O UCENI REPERA!

Mesecima unazad, Nenad Aleksić Ša je u rijalitiju "Elita" otvoreno govorio o svom bivšem braku sa Vanjom Ignjatović, iznoseći detalje koji su privlačili pažnju javnosti. Ša je javno otkrio da njihov brak nije bio kako je trebalo da bude, naglašavajući da je on bio posvećen njihovom odnosu, ali da od Vanje nije dobijao podršku koju je očekivao.

Posebno je istakao da ga je Vanja ucenjivala da prepiše novostečeni stan na nju, što je on odbio da uradi. Ova tvrdnja je dugo bila tema rasprava, s obzirom da je Vanja javno negirala Aleksićeve tvrdnje, često ga nazivajući "bolesnikom". Međutim, nedavno su na svetlo dana izašle prepiske između Vanje i Ša, koje je Pink.rs objavio, jasno pokazujući da je Vanja zaista ucenjivala Ša oko stana.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ša i Miona

- Nema šta da se ljutiš ti što ću ja kupiti stan na mene, imam sada para, kupiću, a ti kažeš da ne kupujemo, ako se ne vodi na tebe. To mi je izjava, sačuvaj bože. Stan će biti top, sve ćemo da sredimo, a ako sam ja spremam da uložim u to, a ti se buniš - govorio joj je Ša u glasovnoj poruci na šta mu ona odogovra sledeće: 

- Ma sram da te bilo, toliko nemaš poverenja. Strašno sa kakvim sam čovekom u braku, užasnuta sam - napisala je Vanja odmah.

- Ja ne kupujem, nego menjam stan koji mi je jedni ostao, i doplaćujem za novi veći, za nas - govorio je Ša a Vanja je nastavila da ga vređa:

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović

- Ma pu*i ku*ac, tvoje manipulacije više ne prolaze, idi mami pa se žali, završili smo - napisala je Vanja tada, prenosi Pink.rs.

Ovaj novi razvoj događaja dodatno je pojačao interesovanje javnosti za njihov odnos, bacajući novo svetlo na priču koja je do sada bila zasnovana na konfliktima i međusobnim optužbama. Dok su njihove lične priče postajale deo rijaliti sapunice, ova situacija je pokazala kako se privatni problemi mogu preliti u javni prostor i postati predmet široke medijske pažnje, a svi se nadaju da ovakvih problema sa Mionom Jovanović neće imati.

BONUS VIDEO: