ANELI NAŠLA RUPU U ZAKONU: Enina tužba PADA U VODU, Janjuš ZAPENIO kad je ovo čuo: "Dajte vode, šlogiraću se!"


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.07.2024 | 10:15


Ahmićevu o svemu posavetovao advokat.

Foto: Instagram, Printscreen/Instagram
ANELI NAŠLA RUPU U ZAKONU: Enina tužba PADA U VODU, Janjuš ZAPENIO kad je ovo čuo: "Dajte vode, šlogiraću se!"

Bivši par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su bili gosti emisije "Narod pita" gde su otkrili nove detalje o svom odnosu.

Janjuš je priznao da li je bio u kontaktu sa svojom bivšom ženom, Enom, na šta je Aneli reagovala oštro, optužujući ga za neke postupke.

Kada je voditelj Milan Milošević upitao Janjuša da li se čuo sa Enom od kada je izašao, on je odgovorio da mora da se čuje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević ne veruje šta sluša

Međutim, Aneli je iznela svoje viđenje situacije, otkrivajući neke nove detalje.

- Ja moram da kažem da je njega Ena zvala usred emisije "Amidži šou", on se javlja i kaže joj brzo dolazim po Krunu. Mene je blam što sam bila sa ovim čovekom - ispričala je Aneli.

Ona je izrazila nezadovoljstvo ovim postupkom i otkrila neke nove detalje o Janjuševim aktivnostima, tvrdeći da se dopisivao sa drugim devojkama i tražio od njih novac.

- Meni je moja podrška poslala slike gde se dopisivao sa drugim devojkama, tražio im pare - tvrdila je Aneli u emisiji, dok je Janjuš zapenio:

Ima li ikakve vode ovde, šlogiraću se.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić našla način kako da se reši Enine tužbe

 Na pitanje voditelja o tome šta mu je zamerila Kruna, Janjuš je istakao da o Aneli ne priča sa ćerkom i njenom majkom, te da nije pokušavao Enu ni da odvraća od tužbe.

Aneli je, međutim, istakla da je razgovarala sa advokatom koji joj je objasnio pravnu situaciju u njihovom odnosu.

Ja sam razgovorala sa advokatom i rekao mi je da sam ja sve vreme govorila "žena", a ona je bivša žena tako da to pada u vodu - rekla je Aneli.

Kroz ovaj razgovor, javnost je dobila uvid u složenost odnosa između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, kao i u njihove lične izazove i sukobe.

BONUS VIDEO: