KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI U TOLAETU: Napravila LOM na Pinku, hodnicima odzvanjali VRISCI!


IZVOR: Republika/P. R. - 20.07.2024 | 11:55


Haos se nastavio i tokom reklama emisije "Narod pita"!

Foto: Printscreen/Pink TV
KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI U TOLAETU: Napravila LOM na Pinku, hodnicima odzvanjali VRISCI!

Tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", bivši par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nastavili su svoj sukob i van ekrana. Naime, kako su kamere zabeležile, čini se da je haos bio prisutan i tokom reklamnog bloka, kada su se njihove svađe proširile i na hodnike, ostavljajući zaposlene na televiziji Pink u šoku.

Naime, u blizini toaleta, Ahmićeva je izgubila kontrolu i žestoko izvređala Janjuša, optužujući ga za narkomaniju i dugove. Tvrdila je da na njenoj kartici ima dovoljno novca i optužila svog bivšeg partnera da je "žickao" pare, dok je istovremeno isticala svoj ugled kao dama i gospođa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli se sukobili i tokom reklama Narod pita

- Narkomanu jedan, vraćaj svoje dugove, na mojoj kartici itekako ima novca i previše. Smradu jedan, ti ćeš meni nešto da pričaš, ja sam uvek bila dama i gospođa. Ti si bio taj kome je moralo da se daje za suši ispod jakne. Ti si taj koji je žicao pare, sram bilo i tebe i Snežu koji izmišljate laži, ona se sad ne javlja jer laže za tebe - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli se sukobili i tokom reklama Narod pita

- Ajmo Milane, stvarno ne mogu sada da se raspravljam - dodao je Janjuš, preneo je Pinkov portal.

Ipak, svađa se nastavila tokom cele emisije, a vrhunac je bio kada se uključila Anelina sestra, Sita Ahmić, koja je iznela niz kletvi svom bivšem "zetu", poručivši mu da će krenuti od najmlađeg do najstarijeg člana njegove porodice, o čemu je po svemu sudeći obaveštena i policija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić pretila Janjušu u Narod pita

Dobro pazi šta pričaš, jer bi ti mogli na tapetu izaći svi iz tvoje kuće! Ja te upozoravam! Ako im želiš dobro, začepićeš tu gubicu, je l' ti to jasno?! Ako želiš svojoj familiji, od*ebaćeš od nas, ovako da ti kažem... Ako im želiš loše, nastavićeš, a ja ću ti krenuti od najmlađeg do najstarijeg člana! Ti nemaš pojma šta će biti - zapretila je Sita u jednom dahu, dok je voditelj Milan Milošević slušao šokirano, a zatim se i prekrstio.

Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: