VANJA OBJAVILA GLASOVNE PORUKE KOJE ĆE UNIŠTITI ŠA: Bivša mu ŽESTOKO zapretila da ne sme da PISNE, pa udarila na Mionu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 20.07.2024 | 13:45


Vanja Ignjatović rešila je da progovori o Nenadu Aleksiću Ša!

Foto: Instagram.com
VANJA OBJAVILA GLASOVNE PORUKE KOJE ĆE UNIŠTITI ŠA: Bivša mu ŽESTOKO zapretila da ne sme da PISNE, pa udarila na Mionu! (VIDEO)

Bivša supruga Nenada Aleksić Ša, Vanja Ignjatović odlučila je da na Instagram storiju bivšem mužu uputi poruku upozorenja da će biti spremna da iznese glasovne poruke javno, koje poseduje, što je i objavila javno. 

Vanja je, kako je i sama istakla, pripremila dokaze u posebnom folderu, sa glasovnim porukama, koje mogu ozbiljno da naštete Nenadu. Potom ga je uputila da uživa u vezi sa sadašnjom devojkom Mionom Jovanović i da se mane stare priče.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Mislim da je vreme da čujete istinu vezanu za stan Nenada Aleksića Ša. Uskoro... A kada čujete istinu, pristajem da platim i poligraf! Prenesite Nenadu koji je na crnoj listi na mom Instagram nalogu da imam jedno 30 glasovnih poruka, pa da vidite i čujete svojim ušima kakvo je mama monstruma rodila - napisala je Vanja Ignjatović na Instagram storiju, a potom se oglasila u obliku video snimku i poručila sledeće:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenade, uživaj sa svojom devojkom, konačno ste u stanu, bez kamera, uživajte u svom životu, ostavite mene na miru, zato što vrlo dobro znaš Nešice šta si radio, šta si sve izgovarao, tako da, možda bi ti bilo bolje da malo ćutiš!

Nakon obraćanja, Vanja je objavila i dokaz da poseduje glasovne poruke Nenada Aleksića Ša. 

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović Instagram Nenad Aleksić Ša

 

Za sada se Ša nije oglasio, ali sigurno neće ostaviti prostor da mu bivša preti. 

BONUS VIDEO: