JANJUŠ JE OVO SAKRIO OD ANELI: Priznao da se sav preznoji kad NJU vidi, evo koga je molio da ih PONOVO SPOJI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.07.2024 | 15:15


Bivši košarkaš otkrio da ima problem da uguši osećanja, iako se ponaša potpuno suprotno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠ JE OVO SAKRIO OD ANELI: Priznao da se sav preznoji kad NJU vidi, evo koga je molio da ih PONOVO SPOJI!

Pored toga što se suočio sa Aneli Ahmić uživo u emisiji "Narod pita" Marko Janjušević Janjuš je juče odgovarao i na pitanja koja su mu fanovi postavljali na Instagramu.

Naime, on i dalje u narodu ima ogromnu podršku, pa su mu se uglavnom obožavaoci obraćali sa "kralju" i "legendo", iako mnogi smatraju da se u ovoj sezoni popularnog rijalitija i nije baš pokazao u najboljem svetlu.

- Ko kaže to? Pozdravljam im puno, ne znam šta da kažem, hvala im na svemu - poručio je Janjuš a početku svima koji su uz njega.

- Janjuše, da li bi ponovio odnos sa Majom - glasilo je jedno od pitanja.

- Je l' mi veruješ da sam se preznojio sav kad sam video Aneli. Naravno da ne bih ponovio odnos, to su gluposti - odgovorio je bivši košarkaš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš priznao da se preznojavao pred Aneli

- Da li si rekao Kruni za Aneli - bilo je sledeće pitanje.

- Ne bih spominjao svoju ćerku, ona nema veze sa tim - rekao je Janjuš.

- Kako posle deset meseci konstantnog provođenja vremena zajedno uspevate da izdržite jedno bez drugog, da li te to boli - zanimalo je jednog fana rijalitija.

- Veruj mi da je to baš zaje*ano, dosta je to vremena provedeno zajedno. Nismo se čuli nikako od izlaska, vidim da je našoj podršci zabavno tako da nas spominje, samo neka nastave - zaključio je Janjušević.

Inače, i Ahmićeva je priznala da se ni ona prema Janjušu još nije ohladila, međutim i uprkos tome, negira svaku mogućnost da ponovo budu zajedno zbog svega što joj je uradio i u rijalitiju i napolju dok je bio odsutan iz "Elite".

BONUS VIDEO: