BEBICA NAKON ELITE ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Pojavile se PRVE FOTKE sa lica mesta, evo u kakvom je sada stanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.07.2024 | 15:45


Nenad Macanović Bebica uhvaćen kod doktora!

Foto: ST/N.MUTIĆ
BEBICA NAKON ELITE ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Pojavile se PRVE FOTKE sa lica mesta, evo u kakvom je sada stanju!

Bivši takmičar rijaliti programa "Elite", Nenad Macanović Bebica, odlučio je da zajedno sa svojom devojkom Teodorom Delić poseti plastičnog hirurga kako bi osvežio svoje lice. Nakon deset meseci provedenih u rijalitiju i zatvorenom prostoru, par je odlučio da se pozabavi svojim izgledom i poboljša samopouzdanje.

Beba je istakao da je boravak u rijalitiju bio izazovan i da je želeo da napravi pozitivnu promenu u svom životu nakon izlaska iz tog okruženja. Nakon razmatranja različitih opcija, odlučio je da se podvrgne estetskim tretmanima kako bi osvežio svoj izgled i osećao se bolje u svojoj koži. POGLEDAJ GALERIJU

 


Teodora je pružila snažnu podršku svom partneru u odluci da poseti plastičnog hirurga. Istakla je da je važno da svako radi ono što ga čini srećnim i da podržava Bebu u njegovoj odluci da poboljša svoj izgled. Njihova otvorena komunikacija i podrška jedno drugom bili su ključni faktori u donošenju ove odluke.

Pre nego što su se odlučili za određene estetske tretmane, Beba i Teodora su proveli vreme konsultujući se sa plastičnim hirurgom. Važno im je bilo da razumeju sve mogućnosti i rizike kako bi napravili informisanu odluku o svojim estetskim promenama.

Nakon posete plastičnom hirurgu, Beba je istakao da se oseća osveženo i da je srećan zbog odluke da unapredi svoj izgled. Par je zajedno prošao kroz ovaj proces i sada se raduje novim počecima sa pozitivnim stavom i samopouzdanjem.

Beba i Teodora su primer kako je važno brinuti o svom izgledu i samopoštovanju, te kako podrška partnera može biti od velikog značaja u donošenju odluka o estetskim promenama.

BONUS VIDEO: