UHVATILI SMO ANITU STANOJLOVIĆ KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Pobednica Elite otišla na REMONT, evo šta je sve korigovala! (VIDEO)


IZVOR: O.B./G.D. - 20.07.2024 | 16:15


Portal Republika uhvatio je Anitu Stanojlović kod plastičnog hirurga!

Foto: Republika, Ata images
UHVATILI SMO ANITU STANOJLOVIĆ KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Pobednica Elite otišla na REMONT, evo šta je sve korigovala! (VIDEO)

Pobednica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, privukla je pažnju javnosti nakon što je odlučila da poseti plastičnog hirurga radi osvežavanja svog izgleda. Portal Republika pratio je ovaj događaj i zabeležio detalje tretmana koji je Anita prošla.

Anita Stanojlović odlučila se za tretman koji je uključivao uvećanje usana hijaluronom, kao i primenu botoksa u predelu čela. Ovi estetski zahvati postali su popularni među javnim ličnostima, ali i širom sveta, jer pružaju mogućnost postizanja harmoničnog i svežeg izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon što su fotografije Anite Stanojlović nakon tretmana osvanule na portalu Republika, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili divljenje prema hrabrosti Anite da javno pokaže svoje estetske zahvate, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog poruka koje takvi postupci šalju mladima.

Ovo nije prvi put da javne ličnosti posežu za estetskim zahvatima kako bi unapredile svoj izgled. Ovaj trend je prisutan širom sveta, a reakcije javnosti variraju od oduševljenja do osude. Postavlja se pitanje koliko je bitno da javne ličnosti budu iskrene o svojim estetskim tretmanima i koliki uticaj imaju na mlade ljude.

 

  POGLEDAJ GALERIJU


Osim estetskog efekta, važno je razmatrati i zdravstvene i psihološke aspekte estetskih zahvata. Konsultacija sa stručnjacima pre odluke o estetskim intervencijama može pomoći u donošenju informisane odluke, a podrška porodice i prijatelja takođe može imati veliki uticaj na mentalno zdravlje osobe koja se odluči na ovakav korak.

Anita Stanojlović donela je ličnu odluku da osveži svoj izgled, a reakcije javnosti pokazuju koliko je važno otvoreno razgovarati o temi estetskih zahvata, kako bi se podigla svest o svim aspektima ove teme.

BONUS VIDEO: