TERZIĆI SE OGLASILI U JEKU MILIČINE TRUDNOĆE: Evo kako Milica izgleda nakon Elite, otkrili u kakvom su odnosu! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 20.07.2024 | 20:15


Milica Veličković i Bora Terzić se oglasili nakon ,,Elite"!

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages
TERZIĆI SE OGLASILI U JEKU MILIČINE TRUDNOĆE: Evo kako Milica izgleda nakon Elite, otkrili u kakvom su odnosu! (FOTO)

Bivši rijaliti par iz "Elite", Milica Veličković i Bora Terzić, nedavno su uzburkali javnost objavom zajedničke fotografije na Instagramu. Fotografija je izazvala lavinu komentara i spekulacija, a par je konačno otkrio istinu - trudnoća Milice Veličković ide u najboljem redu.

Nakon što su mediji počeli širiti glasine o navodnim problemima u njihovoj vezi i trudnoći, Milica i Bora su odlučili da stanu na kraj svim spekulacijama. Na njihovoj zajedničkoj fotografiji, nasmejani i zagrljeni, par je poslao snažnu poruku fanovima i javnosti da je sa njima sve u najboljem redu.

Foto: Instagram.com

Milica Veličković i Bora Terzić

 

U opisu fotografije, Milica je istakla da je presrećna zbog trudnoće i da jedva čeka da postane majka. Bora je takođe izrazio svoje oduševljenje i radost zbog dolaska bebe, ističući da jedva čeka da postane otac.

Njihova objava izazvala je lavinu reakcija među fanovima, koji su im uputili brojne čestitke i poruke podrške. Mnogi pratioci su izrazili oduševljenje zbog ove lepe vesti i poželeli paru mnogo sreće u roditeljstvu.

Iako nisu otkrili mnogo detalja o trudnoći, Milica i Bora su nagovestili da već planiraju budućnost svoje porodice. Oboje su istakli da su spremni za ovaj veliki korak i da jedva čekaju da dočekaju prinovu.

Ova objava na Instagramu definitivno je razveselila fanove i pokazala da je ljubav između Milice i Bore snažnija nego ikad. Nestrpljivo iščekujemo dalje vesti o njihovoj trudnoći i želimo im sve najbolje u budućnosti.

BONUS VIDEO: