NAJTEŽI UDARAC ZA MIONINU PORODICU, ĆERKU SADA MOGU DA GLEDAJU SAMO NA SLIKAMA! Učesnica "Elite" pokazala roditeljima kako zapravo stoje stvari!


IZVOR: Republika/Š. P. - 20.07.2024 | 23:25


Miona Jovanović ni ne razmišlja o odlasku kod roditelja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
NAJTEŽI UDARAC ZA MIONINU PORODICU, ĆERKU SADA MOGU DA GLEDAJU SAMO NA SLIKAMA! Učesnica "Elite" pokazala roditeljima kako zapravo stoje stvari!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša jedan su od najkontroverznijih parova iz "Elite", a njihova veza pod budnim je okom javnosti, s obzirom da mnogi ne veruju u njihovu ljubav. Reper je na sve načine pokušavao da "ulepša" realnost, međutim, tokom emisije "Narod pita" došlo je do brutalne svađe repera i pevačice, a on je ponovo shvatio da Miona igra rijaliti i da ga uopšte ne ceni.

U jednom momentu je čak napustio emisiju, pa se vratio i svima objasnio da Jovanovićeva nije ovakva van kamera i da je sve samo predstava za publiku. 

Reper svakodnevno objavljuje fotografije i deli momente sa Mionom, a mnogi su zaključili da Ša ne ispušta Mionu iz vida. Takođe se fanovi rijalitija pitaju da li Jovanovićeva planira da poseti porodicu, sa kojom nije provela čak ni jedan ceo dan posle "Elite".

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, tokom emisije "Narod pita" oglasio se i Mionin brat, koji je imao brutalnu poruku za svoju sestru, na koju je ona burno reagovala:

- Miona sve grupe pišu poruku od tvog brata, ovo je on napisao: "Recite Mioni da mi se ne sviđa njeno ponašanje, ako hoćeš i nadam se da će da otvori oči" - pročitao je Milan Milošević uživo u programu. 

- Ne znam, baš me zanima šta ima da mi kaže, pitaću ga, nema potrebe, neka mi napiše u poruci šta mu se ne sviđa! - poručila je Miona, pa dodala:

- Njima se nije svidelo što je na finalnoj noći Nenad, oni su mislili da je to Nenadov rođeni brat, rekli su da me vodi u Zemun i da mi napravi dete, a nije, to je bila neka podrška, pa je on dobacio, tako da eto. 

BONUS VIDEO: