IVAN MARINKOVIĆ OPTUŽEN ZA KRIVIČNO DELO: Ovo su oboje ZATAŠKAVALI u braku, Jelena tek sada rešila da PROGOVORI O SVEMU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 21.07.2024 | 09:15


Nakon Jelenine preljube, još uvek zakoniti supružici više ne vode računa kako gaze jedno preko drugog.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock
IVAN MARINKOVIĆ OPTUŽEN ZA KRIVIČNO DELO: Ovo su oboje ZATAŠKAVALI u braku, Jelena tek sada rešila da PROGOVORI O SVEMU!

Bračni partneri Jelena Marinković i Ivan Marinković nisu imali milosti kada su se suočili u emisiji "Narod pita" i krenuli da obelodanjuju sve najgore stvari jedno o drugome, o kojima su inače, dok su uživali u bračnom životu, ćutali.

Naime, oni su rešili da iznesu baš sav prljav veš iz svog zajedničkog života, a kada je Marinković voditelju Milanu Miloševiću počeo da pokazuje ožiljke koji su mu, navodno, ostali od četiri uboda makazama, koje mu je svojevremeno Jelena zabola iz ljubomore, ona je siknula na njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković optužila muža da je lažno svedočio na sudu

- Znači, lažno si svedočio na sudu, to je krivično delo. On je tada izjavio na sudu da se ništa nije desilo - raskrinkala ga je Jelena.

Inače, pomenuti fizički obračun dogodio pre tri godine u oktobru, usled kog je, kako su tada mediji prenosili, Jelena makazama izbola Ivana. On je tada prebačen u KBC Zemun, zbog čega je dobio zabranu prilaska Jeleni.

Oboje su tvrdili da je sve bilo u afektu jer je bivši muž Goce Tržan mnogo pio, a Jelena, koja mu je u to vreme bila verenica, bila na rubu živaca jer nije želela da ga gleda kako propada zbog alkohola, te je zbog toga došlo do incidenta.

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković tvrdi da ima četiri ožiljka od uboda makazama, koje mu je nanela Jelena

Međutim, javnost je brujala da je razlog ove žučne svađe, koja umalo nije imala koban ishod, zapravo bilo Ivanovo nabacivanje rediteljki i glumici Jeleni Golubović s kojom je boravio na imanju u Šimanovcima.

Ivan i Golubovićka su zajedno bili u "Parovima" i tamo su počele simpatije. On je nju potajno gledao. Zaista mu se dopala i nije mogao da objasni šta mu se to dešava. Sve to je bilo mnogo pre nego što je upoznao sadašnju verenicu Jelenu Ilić, koja mu je posle ukrala srce. Pokušavao je da je smuva, ali nije išlo, ona nije želela - navodio je tada upućeni izvor za medije.

BONUS VIDEO: