MIONA NAREDILA ŠA DA SVE PRESEČE! Isplivala brutalna INFORMACIJA, sprema mu nezamisliv PAKAO?! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 21.07.2024 | 11:45


Bivši zadrugar rešio da prekine ćutnju!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
MIONA NAREDILA ŠA DA SVE PRESEČE! Isplivala brutalna INFORMACIJA, sprema mu nezamisliv PAKAO?! (FOTO)

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su kontroverzni par iz "Elite" čija je veza pod stalnim nadzorom javnosti, koja sumnja u njihovu ljubav. Iako je reper pokušavao da predstavi njihovu vezu u boljem svetlu, tokom emisije "Narod pita" došlo je do žestoke svađe između njih dvoje. Tom prilikom je Aleksić ponovo shvatio da Miona "igra rijaliti" i da ga ne ceni. U jednom trenutku, Ša je čak i napustio emisiju, ali se vratio i objasnio svima da Jovanovićeva nije takva van kamera i da je sve samo predstava za publiku.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša napustio Narod pita zbog Mione

Inače, povodom njihovog turbulentnog odnosa oglasio i bivši učesnik "Zadruge", Nenad Lazić Neca, koji je izneo niz optužbi na Mionin račun.

- Ona je zmijurina koja je ušla da proda veru za večeru! U prvom učešću je shvatila da je nebitna! Može da peva tamo kod Ša kod fontane, dok joj prolaznici bacaju novčiće, a ona peva "Zlatnik" i to je to - rekao je Lazić nedavno u jednoj emisiji, što je navodno navelo repera da ga blokira na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instagram.com/iamnecaa

Neca otkrio da ga je Ša blokirao na Instagramu

- Žao mi je što me je Nenad Aleksić Ša blokirao, ali ga razumem, nije mu lako. Kada neko sa 40 i kusur godina nema stav zbog žene koja će ga za maksimum dva meseca šutnuti u b*lju, pa će mu na kraju biti: "Neco, morao sam zbog Mione, jer si je pljuvao, naredila mi" - naveo je bivši zadrugar u svojoj objavi na pomenutoj mreži.

BONUS VIDEO: