OVAJ DETALJ O POBEDNICI "ELITE" JE SVIMA PROMAKAO: Bivši muž izneo ŠOK-TVRDNJE o tome kako je Anita OBMANULA JAVNOST!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 21.07.2024 | 14:00


Otac Stanojlovićkinog deteta Bojan Arnuš otkrio kakav je pakao on sa njom prošao.

Foto: Printskrin/RTV PINK
OVAJ DETALJ O POBEDNICI "ELITE" JE SVIMA PROMAKAO: Bivši muž izneo ŠOK-TVRDNJE o tome kako je Anita OBMANULA JAVNOST!

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović postala je poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa "Zadruga 6", gde je ušla kao samohrana majka. Njen put kroz rijaliti bio je propraćen različitim događajima i skandalima, a nakon svega je osvojila prvo mesto u nedavno okončanoj sezoni kada je odnela kući i vredu nagradu od 100.000 evra.

Jedan od ključnih momenata Anitinog boravka u rijalitiju bilo je otkriće detalja o njenom odnosu sa bivšim partnerom, Bojanom Arnušom, koji je javno izneo tvrdnje o psihičkom i fizičkom maltretiranju, što je izazvalo pažnju javnosti.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović trijumfovala u "Eliti 7" uprkos burnoj prošlosti

Arnuš je istakao da je Anita slagala javnost o njihovom braku i drugim detaljima njihovog odnosa, negirajući sve njene trvdnje da je on nju maltretirao i zlostavljao.

Hoću pre svega da kažem da je slagala da sam joj bio muž, ali i za brojne druge stvari - rekao je tada za Kurir i nastavio: 

- Upoznali smo se u kafiću, sažalio sam se na nju mesec dana posle upoznavanja. Majka ju je navodno izbacila iz kuće, a ja sam je primio kod sebe. Ona je na početku naše veze zatrudnela. Nakon dva do tri meseca smo raskinuli. Vratila se kući i od tada kreće borba za starateljstvo. U početku je branila da viđam dete, a kako joj se približavao njen ulazak u rijaliti, tako je i popustila i dozvoljavala mi da se i ja brinem o njemu. Ja se pitam kakva je to majka, ostavi dete i ode u "Zadrugu". Dogovor je bio da ostavi novac majci pre ulaska, ali to nije uradila, tako da je sav teret pao na mene i na moju porodicu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović nije u dobrim odnosima sa ocem svog deteta


On je istakao da je bilo perioda kada je Anita bila nasilna prema njemu, te je opisao nekoliko incidenata koji su se dogodili nakon njihovog raskida, naglašavajući teškoće koje je proživljavao usled njene navodne agresivnosti.

- Par puta sam je sreo u gradu nakon raskida, nisam joj se javljao. Ona mene apsolutno ne zanima. Lagala je i napravila je problem, kako meni tako i mojoj porodici. Pričala je da smo završili vezu jer sam je tukao, a ja nikad u životu nisam fizički nasrnuo na nju. Ona je zapravo mene fizički maltretirala, ali i u poslednje vreme psihički. Jednom mi je našla poruke sa prijateljicom i lupila mi šamar. Napravila mi je pakao od života! Svi mi se smeju na ulici zbog nje, i gledaju me kao ludaka. Misle da sam se iživljavao nad njoj, a zapravo je ona mene maltretirala. Čak me je i jednom udarila jer je našla poruke sa drugom devojkom. Ranije je bila normalna i onda je odjednom propala. Uhvatila se lošeg društva, droge, šta znam. Sa njenom majkom sam u dobrim odnosima, ali nju ne želim da vidim više ikad u životu - zaključio je svojevremeno otac Anitinog deteta.

Njen odnos sa bivšim partnerom, Bojanom Arnušom, dodatno je produbio interesovanje javnosti za njen život i postignuća. 

Anitin put kroz rijaliti "Elita" bio je praćen različitim reakcijama javnosti, a njen trijumf i osvajanje novčane nagrade od 100.000 evra izazvali su dodatnu pažnju medija i publike. Mnogi prateći Anitinu priču, postavljaju pitanja o njenom daljem životnom putu i planovima za budućnost.
 

BONUS VIDEO: