ŠOK PREOKRET! Janjuš i Asmin kuju PAKLENI PLAN da unište Aneli? Isplivao DOKAZ crno na belo!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.07.2024 | 18:15


Da li su Asmin Durdžić i Janjuš rešili da totalno poremete Aneli Ahmić?

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠOK PREOKRET! Janjuš i Asmin kuju PAKLENI PLAN da unište Aneli? Isplivao DOKAZ crno na belo!

Nakon završetka učešća u rijalitiju "Elita", Aneli Ahmić je postala predmet velike pažnje javnosti zbog svojih emotivnih odnosa sa bivšim partnerima, ali i zbog novonastalih situacija nakon izlaska iz rijalitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Tokom učešća u "Eliti", Aneli je započela vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njihov odnos je bio predmet brojnih spekulacija. Čak je abortirala njegovo dete zbog konstantnih nesuglasica. Nakon završetka rijalitija, mnogi su se pitali šta će se desiti između njih dvoje. Janjuš je prilikom jednog intervjua otkrio da nema nameru da kontaktira svog bivšeg partnera Asmina Durdžića, ali se situacija kasnije promenila.

Nakon izlaska iz "Elite", Aneli je otkrila da nema nameru da kontaktira Asmina Durdžića, oca svoje ćerke Nore, osim preko advokata. Ona je istakla da ne razmišlja o njemu ni sekundu, te da je on za nju najgori čovek koji se pojavio u njenom životu. Izjavila je da razmišlja samo o Janjušu i šta se desilo između njih dvoje.

 

 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić lajkovao slike Janjušu sa ćerkom Krunom

 


Aneli je takođe odbacila mogućnost pomirenja sa Asminom i njegovom tadašnjom partnerkom Stanijom zbog njihove ćerke Nore, ističući da o njima ne razmišlja. Tako je Aneli jasno stavila do znanja javnosti kakav je njen odnos sa bivšim partnerom i da je fokusirana na svoj novi početak sa Janjušem.

Ovakav obrt situacije između Aneli, Janjuša i Asmina izazvao je dodatnu pažnju medija i javnosti, a ostaje da se vidi kako će se odnosi dalje razvijati.

BONUS VIDEO: