MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA KOD HIRURGA: Pogledajte kako sada izgleda starletino lice - OVA TRANSFORMACIJA sve šokirala!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.07.2024 | 23:50


Maja Marinković ponovo rešila da poseti estetskog hirurga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA KOD HIRURGA: Pogledajte kako sada izgleda starletino lice - OVA TRANSFORMACIJA sve šokirala!

Nakon turbulentnog boravka u rijalitiju "Elita", Maja Marinković je odlučila da napravi korak ka osvežavanju svog izgleda. Poznato je da Maja vodi računa o svom izgledu i nije strana estetskim operacijama, a sada je javnost iznenadila odlukom da poseti plastičnog hirurga kako bi unapredila svoj izgled.

Maja je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli delove svog života sa pratiocima. Takođe, nije retkost da otvoreno govori o svojim estetskim zahvatima, pa je tako i ovog puta svoje pratioce na Instagramu obavestila o svojoj odluci da osveži lice.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković osvežila lice

 


Maja Marinković je oduvek bila otvorena po pitanju estetskih operacija. Kroz različite medijske nastupe, ona je isticala važnost osećanja zadovoljstva sopstvenim izgledom, kao i pravo svake osobe da odlučuje o svom telu. Ova otvorenost je izazvala različite reakcije javnosti, ali Maja nije odustajala od svojih stavova.

Nakon zahvata kod plastičnog hirurga, Maja se obratila svojim pratiocima na Instagramu, gde je podelila svoje iskustvo i rezultate. Ova pohvala je izazvala veliku pažnju, kako njenih fanova tako i medija, koji su željno iščekivali da vide promene na Majinom licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Maja Marinković je i dalje predmet interesovanja javnosti, kako zbog svog učešća u rijaliti programima, tako i zbog svoje iskrenosti o estetskim zahvatima. Njen primer otvorenosti i samopouzdanja može biti inspiracija mnogima da se osećaju prijatno u svojoj koži, bez obzira na odluke koje donose o svom izgledu.

 

 

BONUS VIDEO: