UMETNICU TERAJU DA UĐE U "ELITU 8"! Procurile sveže informacije! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 22.07.2024 | 19:15


Bivša učesnica "Elite" se hitno oglasila!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock
UMETNICU TERAJU DA UĐE U "ELITU 8"! Procurile sveže informacije! (FOTO)

Sedma sezone rijalitija "Elita" se nedavno završila. Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku, a nedavno je otkriveno ime i prezime prve učesnice "Elite 8". Reč je o Ivani Keneški, fotomodelu iz Beograda. Ova mlada prelepa devojka, nedavno je izašla iz emotivne veze, te je još uvek ranjiva i nespremna za novu ljubav. 

I dok se spekuliše o drugim mogućim učesnicima, jedna bivša učesnica "Elite" zaintrigirala je maštu publike. Renesansna umetnica Vivien Kurtović objavila je privatnu prepisku sa fanovima, koji je teraju da uđe u osmu sezonu.

- Vivien, ovo ti pišem zato što si najbolja bila u "Eliti". Moraš u "Elitu 8" stvarno, i hvala što si me zapratila, prelepa si. Volim te - napisali su joj.

Foto: Instagram.com

Privatna prepiska sa Vivien

Inače, nakon izbacivanja iz "Elite 7", Vivien je za Republiku otkrila da bi se vratila u rijaliti da smuva Nenada Aleksića Ša.

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govorila je Vivien za Republiku, pa se osvrnula na povratak u Elitu:

- Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne... - priznala je Vivien.

Foto: Instagram.com

Vivien bismo mogli ponovo da gledamo od septembra

BONUS VIDEO: