ZLOUPOTREBLJENI PRIVATNI SNIMCI ANITE STANOJLOVIĆ: Pobednica "Elite" u panici, moli za pomoć!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.07.2024 | 16:15


Anita Stanojlović odmah digla uzbunu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ZLOUPOTREBLJENI PRIVATNI SNIMCI ANITE STANOJLOVIĆ: Pobednica "Elite" u panici, moli za pomoć!

Bivši takmičari rijalitija "Elita" su izazvali pravu buru emocija među prolaznicima beogradskih ulica. Pobednica ovog popularnog takmičenja, Anita Stanojlović, i njen dečko, Anđelo Ranković, trećeplasirani takmičar, bili su uhvaćeni u strasnom poljupcu u jednom od noćnih klubova. Njihova veza je već duže vreme tema interesovanja javnosti, a ova situacija je dodatno podgrejala medijsku pažnju.

Oboje su izgledali veoma srećno i zaljubljeno, a njihovi strasni poljupci nisu prošli neprimećeno. Mnogi prolaznici su komentarisali kako izgledaju kao da su zaljubljeni tinejdžeri, i izazvali su simpatije mnogih koji su ih prepoznali.

 

 

Međutim, Anita se suočava sa brojnim problemima na društvenim mrežama, pa je tako neko pokušao da joj "ukrade identitet", odnosno, lažno se predstavio na TikToku i koristio njene snimke, zbog čega je pobednica momentalno reagovala, pa poručila pratiocima na Instagramu da svi odmah prijave ovaj profil:

- Molim vas, prijavite svi ovaj profil - napisala je Anita.

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović

Nema sumnje da su njeni fanovi izašli u susret i učinili ono što je Anita od njih tražila, a očigledno se Stanojlovićevoj nije dopalo čime se služi ovaj profil, iako je mnogima delovalo kao da se radi o uobičajenom fan-nalogu, koji prati njen lik i delo.

BONUS VIDEO: