MATORA PROGOVORILA O ANĐELOVIM FETIŠIMA: Aniti će se ZGADITI ŽIVOT kad ovo čuje!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.07.2024 | 18:15


Jovana Tomić suparniku i bivšoj poželela sreću, pomenula i malog Alekseja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MATORA PROGOVORILA O ANĐELOVIM FETIŠIMA: Aniti će se ZGADITI ŽIVOT kad ovo čuje!

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora u nedavno završenoj sezoni popularnog rijalitija na TV Pink ostala je bez supruge Anite Stanojlović, koja je, posle skandalozonog rastanka sa njom, završila u vezi sa Anđelom Rankovićem i na kraju pobedila i kući odnela 100.000 evra. 

Iako je sa parom na ratnoj nozi, Matroa nema problem da o njima otvoreno govori, a na pitanje o Anđelu je čak malo pustila i prljavoj mašti na volju.

Foto: ATA Images

Jovana Tomić Matora u "Eliti" vidno patila, ali se sredila čim je izašla u spoljni svet

Pre svega, ona je pomenula Anitin mobilni telefon, tačnije SIM karticu, koja je još uvek kod nje u Železniku.

- Kod kuće mi je telefon, nije mi on još stigao na red. Ma, lagano, ima vremena za sve, trajaće ovo - rekla je Matora kroz smeh, a potom se osvrnula na brojne najavljene tužbe protiv nje i njene porodice:

- Ništa mi nije stiglo. Da budem tužibaba neću, a oni ako me tuže, rado ću se odazvati i poslati kontratužbe. Imam i ja da tužim, ali me smara da se bavim time, pre ću s mamom, tatom i Dunjom otići u banju. Sutra idem da se nađem sa mojom advokaticom, da platim razvod i da vidim šta se sve i kako tu izdešavalo. Ja nisam taj tip da tužakam, da kao neki budem u talu sa advokaticom, da tužim što više učesnika rijalitija, pa da pare delimo pola-pola. Meni su to glupe stvari - objasnila je Matora.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđelo Ranković se nedavno pohvalio da je kupio stan na Zvezdari

Ona je zatim prokomentarisala i to što se njen suparnik Anđelo Ranković pre nekoliko dana pohvalio da je kupio novi stan i poručio da ko želi može da mu čestita.

- Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živeti sa Anitom i malim, da će Aleksej imati svoju sobicu, da će biti srećni. Ja im sve najbolje želim - rekla je Matora iskreno i od srca, pa priznala da li bi se otvorila i za poklon:

- Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u se*s šopu. On je fetišar stari, našlo bi se nešto za njega.

BONUS VIDEO: