ĆERKA ANELI AHMIĆ OSTAVILA POTRESNU PORUKU: Procurilo sve iz porodičnog doma, OVO tera suze na oči!


IZVOR: Republika/O. B. - 22.07.2024 | 19:45


Aneli Ahmić objaivla potresnu scenu iz porodičnog doma sa ćerkom Norom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ĆERKA ANELI AHMIĆ OSTAVILA POTRESNU PORUKU: Procurilo sve iz porodičnog doma, OVO tera suze na oči!

Nakon završetka rijalitija "Elita", drugoplasirana takmičarka Aneli Ahmić konačno se vratila u svoj porodični dom, gde ju je sačekala preslatka poruka od njene ćerke Nore. Emocije su preplavile Aneli dok je preko svog Instagram profila podelila ovaj poseban trenutak sa svojim pratiocima.

Aneli je oduševljeno objavila sliku poruke koju joj je Nora ostavila, a poruka "Volim te mama" sigurno je raznežila srca mnogih.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić objavila sliku sa ćerkom Norom

 


Aneli je iskoristila priliku da se zahvali svim svojim fanovima na podršci tokom učešća u rijalitiju "Elita" i istakla koliko je zahvalna na svim lepim porukama koje je dobila.

Pored poruke koju je dobila od Nore, Aneli je takođe bila zahvalna na podršci koju je dobila od svojih pratioca na društvenim mrežama.

Nakon napornih i izazovnih nedelja provedenih u rijalitiju, Aneli sada ima priliku da se posveti porodičnim trenucima i da uživa u vremenu provedenom sa svojom ćerkom Norom. Ova emotivna poruka sigurno će ostati jedan od najdragocenijih trenutaka za Aneli, dok se okreće ka novim počecima i budućim planovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Aneli je pokazala svoju ranjivu stranu i podelila intimni trenutak sa svojim pratiocima, ističući važnost porodice i ljubavi. Njen povratak kući obeležen je toplinom i emocijama, a sada je spremna da krene dalje sa osmehom na licu i ljubavlju u srcu.

 

 

BONUS VIDEO.