PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE IZ SVLAČIONICE: Evo kako izgleda Mensur Ajdarpašić kada se skine!


IZVOR: Republika/O. B. - 22.07.2024 | 21:45


Mensur Ajdarpašić objavio je provokativne fotografije nakon treninga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE IZ SVLAČIONICE: Evo kako izgleda Mensur Ajdarpašić kada se skine!

Mensur Ajdarpašić je postao jedno od najvećih imena u svetu rijalitija od kada se pojavio u trećoj sezoni "Zadruge". Poznat po svom šarmu i zavodničkim sposobnostima, privukao je pažnju mnogih devojaka, ali i izazvao kontroverze svojim postupcima.

Današnja objava Mensura Ajdarpašića na društvenim mrežama izazvala je pravu buru. Naime, on je podelio seriju vrućih fotografija nakon treninga, na kojima je pozirao bez majice, ističući svoje mišićavo telo. Fotografije su izazvale veliku pažnju i reakcije pratilaca, te su brzo postale tema brojnih razgovora na internetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 


Ova objava je dodatno istakla Ajdarpašićevu posvećenost fitnesu i njegov impresivan fizički izgled. Mnogi su izrazili divljenje za njegov trud i rezultate koje je postigao kroz redovne treninge. Očigledno je da Mensur vodi računa o svom izgledu i zdravlju, te da je fitnes postao bitan deo njegovog života.

Nakon objave vrućih fotografija, reakcije na društvenim mrežama su bile raznovrsne. Dok su neki izrazili oduševljenje i divljenje, drugi su komentarisali njegovu potrebu za pažnjom i samopromocijom. Ovo nije prvi put da je Ajdarpašić izazvao polemike svojim objavama na društvenim mrežama, ali je svakako ponovno privukao veliku pažnju javnosti.

Mensur Ajdarpašić je svojom objavom pokazao da je više od rijaliti zavodnika - on je i sportista posvećen svom fizičkom izgledu i zdravlju. Bez obzira na kontroverze koje prate njegovu popularnost, jedno je sigurno - on ne prestaje da intrigira javnost i da bude tema brojnih rasprava na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO: