VOLEO BIH DA MI ANA NATOČI MLEKA, JA ĆU DA POMUZEM KRAVU: Voditelj "Elite" otkrio detalje novih Pinkovih projekata (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.07.2024 | 23:00


Darko Tansijević progovorio o predstojećoj sezoni rijalitija koja startuje na jesen.

Foto: ST/Nemanja Pančić
VOLEO BIH DA MI ANA NATOČI MLEKA, JA ĆU DA POMUZEM KRAVU: Voditelj "Elite" otkrio detalje novih Pinkovih projekata (VIDEO)

Voditelj Pinka Darko Tansijević jedan je od troje odabranih kolega koje je slavljenica Ana Radulović , pored Ivane Šopić i Milana Miloševića, pozvala na gala proslavu svog 32. rođendana.

On je pred okupljenim novinarima progovorio o novim projektima koji se spremaju da od jeseni krenu na televiziji Pink.

- Veliki Šef je spremio nikad veće ime za sledeću sezonu. Biće novina, jedna velika novina je što će takmičari iz jednog rijalitija ići u drugi - otkrio je Darko, te priznao:

- Spreman sam da pomuzem životinje na "Farmi"! Voleo bih da vidim i kako Ana to radi, kako muze kravu i da mi natoči mleka. 

Darko se osvrnuo na dešavanja u rijalitiju, pa istakao da ga najviše nervira kad ga pitaju da li je nešto namešteno.

- Svi su me pitali da li je afera Marinkovića nameštena, a svi znaju da od početka, od prve sezone, Kije i Slobe, se ništa ne namešta. Sve se to zaista dešava.

Tanasijević je otkrio da je imao svog favorite u "Eliti 7", koji nažalost nije pobednik.

- Voleo bih da je Lepi Mića pobedio, to bi mi recimo bilo super - otkrio je Darko čemu se on potajno nadao. 

Šta je poznati Pinkov voditelj rekao o uvredama i pretnjama koje neretko dobija na društvenim mrežama, a o čemu su u jednom momentu brujali mediji, jer se to bilo otrglo kontroli, možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: