SUBOTIĆKA "NA APARATIMA"! David Dragojević bacio oko na Maju Marinković, zajedno ulaze u "Elitu 8"?! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. P. - 23.07.2024 | 08:30


Dejanov brat se vraća na javnu scenu!

Foto: ST/Nemanja Pančić
SUBOTIĆKA "NA APARATIMA"! David Dragojević bacio oko na Maju Marinković, zajedno ulaze u "Elitu 8"?! (VIDEO)

Bivši zadrugar David Dragojević, brat pobegnika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, pojavio se sinoć na proslavi rođendana voditeljke Ane Radulović. On se na neko vreme povukao iz javnosti, a sinoć je otkrio da se polako vraća na javnu scenu.

- Nisam se povukao, prija mi moj privatan život, bilo je sve i svašta, brat, "Zadruga", morao sam da se sklonim. Bilo je teško psihički ispratiti te situacije. Prijalo mi je da se povučem, sad sam odlučio da se vratim. Ne mora da znači da ću se vratiti u rijaliti, a možda se i vratim - rekao je David.

- "Elita" ili "Farma"? - upitan je David.

- Ne znam šta da kažem. "Farmu" sam pratio kao mlad. U "Zadruzi" sam sad bio. "Elita" mi je ništa, u "Zadruzi" sam bio godinu dana, život mi se promenio. Nisam od onih ljudi što dupetom zatvaraju vrata. "Zadruga" mi je promenila život, brat se vratio kući, sve je kako treba - istakao je Dragojević.

Foto: ST/Nemanja Pančić

David Dragojević stigao na rođendan Ane Radulović

David je nahvalio Dejanovu devojku Jovanu i rekao da je ona najbolja snajka koju je imao, te priznao da on više nije u vezi.

- Ja nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako na svoju stranu - rekao je David, pa se našalio i priznao da će možda na rođendanu naći devojku:

- Maja sedi pored mene. Maja i ja se znamo četiri godine. Mi se znamo dugo godina, nikad se nismo ni svađali, draga mi je devojka, živeli smo zajedno deset meseci. Ima tu lepih devojaka. Mada nisam došao zbog toga, došao sam da ispoštujem Anu, vratio sam se ranije iz Crne Gore da bih stigao na rođendan - dodao je Dragojević.

BONUS VIDEO: