POTVRĐENE PRELEPE VESTI iz doma Nenada Aleksića! OTKRIVAMO KOJE IME SU ODABRALI ZA BEBU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 23.07.2024 | 11:50


Ekskluzivno za Republiku potvrdio da je porodica dobila još jednog gčlana!

Foto: Shutterstock, ATA images
POTVRĐENE PRELEPE VESTI iz doma Nenada Aleksića! OTKRIVAMO KOJE IME SU ODABRALI ZA BEBU!

Jedan od najinteresantnijih parova koje je iznedrila "Elita" svakako su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović. Nenada smo kontaktirali povodom njegovog preseljenja u Zemun i početka zajedničkog života sa Mionom, a on nam je otkrio divne vesti.

Naime, kako smo upravo saznali, Ša je postao stric još jednom dečaku.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Ša i Miona

- Mama i bebac su dobro, dočekali smo Nikolu! - rekao nam je reper vidno emotivan, a potom i otkrio da je upravo krenuo kod brata, kako bi mu i lično čestitao.

Ime Nikola je od najranije prošlosti nosilo nekoliko papa, ruskih careva, kraljeva, prinčeva, vojskovođa i veliki broj drugih velikaša. Ime Nikola (grč. Νικόλαος) vodi poreklo od grčke reči niko, a kako ona znači pobeda, Nikola bi moglo da se prevede kao "pobednik", odnosno "onaj koji donosi pobedu". 

Po svemu sudeći, život udvoje će im biti ulepšan još jednom bebicom koji će imati prilike da vole i ljuljaju.

Podsećamo, rijaliti svet je pre dve godine takođe slavio kada je Veliki šef u programu uživo saopštio Aleksiću da je postao stric jednom malog Stefana.

- Dragi Ša, želimo od srca da ti čestitamo, u toku noći dobio si bratanca. Postao si ujak jednom Stefanu. I Stefan i njegova mama se dobro osećaju i sve je u najboljem redu - glasilo je pismo.

- Hvala mnogo - rekao je Ša.

Zadrugari su ga tada podigli i počeli da skandiraju, a Ša je počeo da plače od sreće. Nakon toga su svi prišli da mu čestitaju.

BONUS VIDEO: