KAČAVENDA BLISTA U ZAGRLJAJU POZNATOG MUŠKARCA! Uhvaćena na delu, evo sa kim se provodi nakon "Elite 7" (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 23.07.2024 | 13:45


Milena se sinoć pojavila na jednom gradskom događaju, a društvo joj je pravio jedan dasa!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
KAČAVENDA BLISTA U ZAGRLJAJU POZNATOG MUŠKARCA! Uhvaćena na delu, evo sa kim se provodi nakon "Elite 7" (GALERIJA)

Poznati srpski dizajner organizovao je sinoć proslavu rođendana u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupilo mnogo javnih ličnosti, među kojima su se našli bivši učesnici "Elite 7", ali i druge poznate face.

Milena Kačavenda se posebno sredila za ovu priliku, a osmeh joj je izazvao Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković. Njih dvoje su pozirali nasmejani za foto-reportere, dok su se grlili pred kamerama. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Taki se pre ovoga pojavio i na rođendanu voditeljke Ane Radulović u drugom restoranu, gde je progovorio o odnosima svoje ćerke Maje Marinković.

- Jako sam zadovoljan Majinim učešćem, ja njoj ugađam narednih par dana dok dođe sebi. Što se tiče nje i Cara ne dajem izjave kada je ona napolju, a ni za Stanislav me ne zanima, to je njena stvar. Ona sada može sama da komentariše sve i da govori sve šta želi - rekao je Taki.

On je tada progovorio o potencijalnom učešću u "Farmi 8" ili "Eliti 8".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Taki je sinoć razvezao jezik

- To je mala tajna, počeli su pregovori, ali otom-potom - zaključio je Taki.

Maja se pojavila na istom događaju, gde je brutalno ponizila bivšeg partnera Filipa Cara.

- Što se tiče Cara, čula sam da me nešto i večeras pominjao na TikToku, ja molim te ljude tamo da ga giftaju što više, jer dok on gifta, ja kupujem stanove - pohvalila se Marinkovićeva svojim velikim uspehom koji je postigla sa svojih 28 godina.

BONUS VIDEO: