MATORA I BOJANA SE UDRUŽILE PROTIV ANITE: Isplivali svi detalji, evo šta je Pavlovićeva uradila pred SUOČAVANJE bivših partnerki!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.07.2024 | 16:15


Nekadašnja učesnica "Elite" posavetovala Stanojlovićkinu bivšu suprugu!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MATORA I BOJANA SE UDRUŽILE PROTIV ANITE: Isplivali svi detalji, evo šta je Pavlovićeva uradila pred SUOČAVANJE bivših partnerki!

Bivša učesnica "Elite 7" Jovana Tomić Matora doživela je sinoć slom u emisiji nakon napada fanova Anite Stanojlović, koji su je osudili što joj pominje sina Alekseja. Matoroj se javno, putem storija na društvenoj mreži Instagram, obratila bivša cimerka Bojana Pavlović, koja je otkrila da ju je posavetovala.

- Naučila sam te da se ne pravdaš, opet išto radiš! Gađaju te najniže na tuđe dete, prema kome si se ponela kao da je tvoje. Rokaj ih argumentima i zapuši im usta - poručila je Bojana Pavlović.

Foto: Instagram.com

Objava Bojane Pavlović

Podsećanja radi, jedna gospođa je Matoru dovela do suza, nakon čega ona nije prestajala da plače.

- Ja sam Anitina podrška, želim da ti kažem da nikada ne treba da se stidiš što si rodila dete mlada jer to nije nikakva sramota. Recimo, pitala bih Matoru, kaže da je izašla kao pobednik iz ove sezone, kako to misli? - pitala je gledatejka.

- Prvi put se osećam kao moralni pobednik i shvatila sam šta su mi prioriteti u životu, želim da se zahvalim svima koji su uz mene i ako su pričali da nemam prijatelje iz rijalitija - rekla je Matora.

- Da li je moralno da ti uđeš nakon par minuta kad je počela emisija i da deliš ljudima bajadere po studiju? - pitala je gledateljka.

- Ja kad sam odlučila da mi Anita bude žena, u tom trenutku ništa nisam lagala i verovala sam Aniti, sad se toliko izvrću stvari, ja sam nju volela i uz pomoć psihijatra sam uspela da je prebolim - priznala je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora je sinoć doživela slom

BONUS VIDEO: