MATORA I KROFAK DOBILI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Porasla im cena pred "Elitu 8" - u paru mogu da ZGRNU BOGATSTVO (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 23.07.2024 | 21:15


Jovana Tomić i Stanislav su odličan tandem, pljušte primamljivi predlozi kako to da unovče.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MATORA I KROFAK DOBILI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Porasla im cena pred "Elitu 8" - u paru mogu da ZGRNU BOGATSTVO (FOTO)

Nakon ljubavnog brodoloma Jovana Tomić Matora poslednjih meseci u "Eliti" posvetila se sportu za koji ju je motivisao Stanislav Krofak, što je rezultiralo time da za četiri meseca skine čak 25 kilograma. 

Istim tempom Matora je sa svojim ličnim trenerom Panterom nastavila i napolju, pa se oko isntrukcija svakodnevno čuju video pozivima, kako bi je bokser iz Hrvatske nadgledao.

Kada gleda stare snimke s početka rijalitija, Tomićeva sama za sebe kaže da je izgledala kao mečka Božana, a poslednje slike na njenom isntagramu svedoče da sada ima telo gladijatora spremnog za arenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

Za samo četiri meseca -25 kilograma uz mog druga i trenera i naravno moje volje - napisala je Matora u opisu fotografije ispod koje su počeli da se nižu komentari podrške u kojoj joj čestitaju na tako vidnom uspehu u gubitku kilograma i formiranju mišićne mase.

Međutim, ubrzo je usledila i jedna primamljiva poslovna ponuda za Matoru i Stanislava,  odnosno predlog da ovaj proveren recept učine dostupnim i drugima i tako ga unovče.

- I snimajte treninge ima nas koji bismo se rado priključili na online treninzima - osvanula je i jedna primamljiva ponuda među komentarima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak je u Beloj kući svima bio za primer

Podsetimo, Matora i Stanislav svakodnevno komuniciraju, a ona ga ona redovno obaveštava o svom učinku na svakodnevnim treninzima po njegovom planu i programu.

Isto čini i on - nekoliko objava sa treninga posvetio je baš Matoroj, kojoj javlja koliko on napreduje na treninzima, pa bi na osnovu svega mogli zajedno da razviju i biznis od toga.

BONUS VIDEO: