ŠOK ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Majina drugarica obelodanila DOKAZ da li se čula sa Carem - čeka se Krofakova reakcija!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.07.2024 | 22:45


Maja Marinković otkrila šta se desilo sa Filipom Carem!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK
ŠOK ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Majina drugarica obelodanila DOKAZ da li se čula sa Carem - čeka se Krofakova reakcija!

Nakon što se u medijima pojavila vest da su se Maja Marinković i njen bivši dečko Filip Car čuli po njenom izlasku iz rijalitija ,,Elita", oglasila se njena drugarica, koja je otkrila šta se zapravo desilo. 

Naime, Car je u emisiji tvrdio da ga je Maja zvala sa skrivenog broja, nakon čega se ona oglasila i upozorila ga da je bolje da ćuti, ili će ona izneti istinu o pozivima. Sada se oglasila drugarica ove atraktivne starlete, Jovana Cvijanović, koja je na Instagram profilu odgovorila na pitanje njenih pratilaca. 

- Da li je istina da je Maja zvala Cara i upropastila jedini normalan izbor Stanislava? - glasilo je pitanje za Jovanu Cvijanović, a ona je kratko poručila:

- Laž!

Foto: Instagram.com

Jovana Cvijanović o Maji Marinković

- Što se tiče Cara, čula sam da me nešto i večeras pominjao na TikToku, ja molim te ljude tamo da ga giftaju što više, jer dok on gifta, ja kupujem stanove - rekla je Maja prošle noći pred našim kamerama, a ceo snimak možete pogledati u nastavku:

- Dobro veče! Skrinšotovi skrivenih poziva su za p*čke. Idem malo da odspavam, pa kada se vratim, nadam se da će napaćena duša naći jedan onako validan snimak, audio ili video. Stvarno me je sramota kome dajem na značaju - poručila je Maja putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Lemurčino, ništa tebi bez tvog lemura, ona te jedina uvek iskreno volela, a ti si loš prema njoj bio - pokazao je Car poruku, koju je dobio putem Instagrama.

BONUS VIDEO: