NOVI PROJEKAT SA TAKMIČARIMA ELITE NA PINKU: Voditelj saopštio ŠOK ODLUKU, otkriveni svi DETALJI!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.07.2024 | 23:36


Voditelj Ognjen Amidžić šokirao sve takmičare u emisiji!

Foto: amig show
NOVI PROJEKAT SA TAKMIČARIMA ELITE NA PINKU: Voditelj saopštio ŠOK ODLUKU, otkriveni svi DETALJI!

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivše takmičare ,,EliteMarka Janjuševića Janjuša, Milenu Kačavendu, Aneli Ahmić, Maju Marinković, Stanislava Krofaka i Anđela Rankovića. 

U jednom trenutku, dok su odgovarali na pitanja o najaktuelnijim dešavanjima iz rijalitija, voditelj Ognjen se obratio Janjuševiću, budući da su komentarisati bivšeg cimera Uroša Stanića. Ognjen je dao predlog Janjuševiću da sa Urošem napravi studiju, te da on bude voditelj, a mlađani takmičar bude reporter sa terena, što je sve najsmejalo u studiju. 

Foto: amig show

Ognjen Amidžić u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Mi imamo projekat za vas, mi smo pričali prošli put o tome. Da je Uroš na terenu, a Janjuš u studiju. Zamisli da ode na utakmice, a ti komentarišeš - rekao je Ognjen kroz šalu, kao jednu od ideja koja će se možda desiti u budućnosti. 

- Napravićemo nešto sigurno - rekao je Janjuš kroz osmeh. 

Podsetimo, ranije u emisiji Aneli Ahmić istakla je da ne može doći do pomirenja sa Janjuševićem. 

Foto: Amig show

Janjuš u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Nemoguće je da se pomirimo! Ja sam jako umorna! Ja više ne želim imati dete, imam svoju Noru, želim se njoj posvetiti i kada budem imala partnera, neću imati dete - poručila je Ahmićeva. 

- Pošteno, ali eto, kada je pgoledam, svaka čast! Svaka joj čast! - nastavio je Janjuš da bude ironičan. 

Janjušević je potom otkrio da je dobio informaciju da Aneli ima novog dečka, što je ona demanovala, ističući da je ta misteriozna osoba samo njen prijatelj. 

BONUS VIDEO: