Uroš Stanić u Minskom polju otkrio: Zaljubio sam se u Mensura, a zbog Janjuša patim!


IZVOR: Republika - 24.07.2024 | 21:00


Uroš Stanić nakon što je napustio rijaliti "Elita" u večerašnjoj emisiji "Minsko polje sa Sanjom" otkrio je ko ga je razočarao od bivših cimera i zbog čega se boji da stupi u kontakt sa Markom Janjuševičem Janjušem. Bivši zadrugar priznaje da je bio zaljubljen u Mensura, ali da nije smeo da mu prizna svoje emocije.

Foto: Republika TV
Uroš Stanić u Minskom polju otkrio: Zaljubio sam se u Mensura, a zbog Janjuša patim!

Uroš Stanić mnoge je iritirao svojim učešćem u rijalitiju, a sada je u "Minskom polju" otkrio sve pikanterije bivših cimera. Iako su mnogi optuživali da je zaljubljen u Janjuša, Uroš je otkrio ko je bio njegova simpatija.

"Janjuša sam voleo i dalje ga volim kao osobu. On je meni zamenio oca, pružio mi je to što nisam imao u detinjstvu, što nisam nikad osetio od strane svog oca. Jako mi fali da ga zagrlim, poljubim, nedostaje mi. Aneli je kriva za naš odnos, ona me je iskoristila. Ja sam simpatisao Mensura, ja se ložim na mozak, a on je bio fin, kulturan, inteligentan. Nisam mu nikada priznao jer sam bio super sa njim i nisam želeo da kvarim taj odnos. Siguran sam da bi se Mensur povukao da sam mu priznao da mi se sviđa. Ja nemam tip muškarca, a moram da kažem da je bilo mnogo biseksualaca u rijalitiju", kaže Uroš i dodaje:

"Mnogo sam patio zbog oca i mogu da kažem da ga mrzim. Moja mama je zbog njega i koliko nas je maltretirao završila na lekovima i u ludnici. Ja sam sa petnaest godina priznao da sam gej i familija se odrekla mene zbog toga. Moja mama me je podržala i sada je uz mene, ali se i dalje plašim oca i plašim se da ona ne pati jer me je podržala. Samo želim da obezbedim i sebe i nju i da je zauvek sklonim od tate. Njega ne želim ni da vidim, ni da čujem."

BONUS VIDEO: