PRVA FOTOGRAFIJA ANELI AHMIĆ SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Janjuš će zanemeti od šoka, čeka se njegov komentar!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 18:15


Aneli Ahmić iznenadila sve novom fotografijom.

Foto: ST/Dragan Kadić
PRVA FOTOGRAFIJA ANELI AHMIĆ SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Janjuš će zanemeti od šoka, čeka se njegov komentar!

Drugoplasirana učesnica "Elite", Aneli Ahmić je završila sve svoje obaveze u Beogradu, pa otišla da poseti svoju ćerku, a emotivan susret je porodica zabeležila, te je Ahmićeva kasnije isti snimak podelila putem svog Instagram profila. Mala Nora joj je trčala u zagrljaj, a Aneli je briznula u plač kada je ugledala svoju naslednicu nakon deset meseci boravka u rijalitiju. 

Svoje vreme je sada posvetila samo ćerki, kako bi nadoknadila odsustvo, a rado se prisetila trudničkih dana, pa je podelila nikad viđenu fotografiju iz prošlosti, dok je nosila Noru u stomaku:

- Nora u stomaku - napisala je Aneli uz fotografiju.

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

Aneli je tada izgledala totalno drugačije, imala je veće usne, grudi, dužu kosu, a kasnije je odlučila da se vrati na svoj prirodni izgled, iako ne krije da se i sada neretko odluči za neku sitniju korekciju. 

Podsećanja radi, Ahmićeva je u rijalitiju zatrudnela sa tadašnjim izabranikom, Markom Janjuševićem Janjušem, ali je ubrzo odlučila da ode na kiretažu, jer joj je on jasno stavio do znanja da neće biti sa njom, pa je Aneli zaključila da isto tako neće brinuti o detetu. Iako su mnogi osudili ovu njenu odluku, Aneli nije želela da ima dvoje dece od dva različita oca i smatra da je sada potrebna Nori, koju je ostavila deset meseci, kada je ušla u "Elitu".

BONUS VIDEO: