ASMIN SPREMAN ĆERKI DA POKAŽE KOMPILACIJU ANELINIH JAVNIH VRELIH AKCIJA: Posle ovoga Nora neće želeti da čuje za majku!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 19:15


Asmin Durdžić rešen da uništi bivšu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen
ASMIN SPREMAN ĆERKI DA POKAŽE KOMPILACIJU ANELINIH JAVNIH VRELIH AKCIJA: Posle ovoga Nora neće želeti da čuje za majku!

Bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su ponovo započeli javni sukob nakon sinoćne emisije. Glavna tema sukoba bila je DNK analiza koja bi trebalo da utvrdi očinstvo nad detetom Nore. Lepi Mića se uključio u verbalni obračun sa Durdžićem, koji je bio telefonski gost emisije. Durdžić je predložio da se sastanu u petak u Lincu radi DNK analize, ali se Aneli oglasila i istakla svoje stavove.

 - Što se tiče DNK, ja sam na raspologanju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana. Ja nemam komunikaciju sa njim, niti želim,a  on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje. Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u Eliti. Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju prodicu, a očigleno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monsutumom da se nalazim negde u Austriji, neću - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Nakon njene izjave, oglasio se i Asmin.

- Pali Aneli, ne zanimaš me ni ti ni DNK ni tvoj poligraf, ni tvoja jeftina rijaliti priča. Sve samo preko mog advokata i ne obraćaj mi se više preko medija. Za mene ne postojiš, a Nora će sama doći kod mene kad poraste i vidi kako je mama glumica radila za popularnost.... Ćao, jahačice - poručio je Durdžić u izjavi za Pink.rs.

BONUS VIDEO: