DRAMA PRED VEČERAŠNJE GOSTOVANJE U EMISIJI! Uroš Stanić grca u suzama, ne veruje šta ga je dočekalo u stanu!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 20:15


Uroš Stanić se slomio zbog sopstvenog rođendana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DRAMA PRED VEČERAŠNJE GOSTOVANJE U EMISIJI! Uroš Stanić grca u suzama, ne veruje šta ga je dočekalo u stanu!

Produkcija televizije Pink izdala je zvanično saopštenje povodom večerašnjih gostovanja u emisiji "Narod pita", te otkrila da na Dedinje stižu Milena Kačavenda i Uroš Stanić, dvoje bivših učesnika koji su pravili rusvaj tokom cele sedme sezone "Elite".

Inače, Uroš dana slavi rođendan, koji mu je među prvima čestitao "rijaliti otac" Marko Janjušević Janjuš.

- Srećan rođendan mom malom... Voli te tata, ti si jedno divno stvorenje, prepuno ljubavi i emocija. Nedostaješ mi da znas samo... Baš mi fališ - napisao je Janjuš i podelio fotografiju sa Urošem.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić

Kasnije se oglasio i slavljenik, pa otkrio kako je i sam kim proslavio ovaj rođendan, a fotografija, koju je podelio, definitivno je izazvala burne reakcije. On je uslikan pored svoje majke, koja mu je najveći oslonac, a Stanić nije mogao da zaustavi suze zbog iznenađenja, koje mu je priredila:

- Kao i svake godine, rođendan proslavljam sa osobom koja mi je sve na svetu.. Hvala ti mama što me svake godine iznenadiš i što mi ulepšaš dan.. Danas punim 23 godine i obećavam ti da ću nam obezbediti prelepu budućnost jer ti to zaslužuješ... Volim te - napisao je Uroš Stanić uz fotografiju sa majkom.

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić

Podsećanja radi, Uroš ima turbulentan odnos sa svojim pravim ocem, a kako je otkrio na superfinalnoj žurki, on želi da ga pošalje u manastir kako bi ga "preobratio".

- Čuo sam se sa mamom, izvinila mi se što je govorila neke laži i što je tako opravdavala mog oca. To je radila zbog "kupovine mira". Ja sam u rijalitiju bio bezbedan. Otac mi je poručio preko mame da će me odvesti u manastir i da će me zamonašiti na tri meseca i da ću iz manastira izaći preporođen i biću na pravom putu. Ja sam mami rekao ako mi bude prišao zvaću policiju i tražiću zabranu prilaska. Moja mama je za sada bezbedna, kada ne bude bila, tu je policija. Ja nisam kod kuće, kod drugarice sam i biću tamo do daljnjeg. Plašim se mog oca, ne izlazim iz stana previše, danas sam jednom izašao. Na oprezu sam. Imao sam dosta sukoba, dobio sam dosta pretnji - ispričao je Stanić tada.

BONUS VIDEO: