ASMIN STIGAO U BEOGRAD, IDE PRAVO KOD MIĆE! Najavljen brutalni OKRŠAJ, Durdžić ima specijalni zadatak!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 22:11


Asmin Durdžić želi da se suoči sa Mićom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ASMIN STIGAO U BEOGRAD, IDE PRAVO KOD MIĆE! Najavljen brutalni OKRŠAJ, Durdžić ima specijalni zadatak!

Sinoć se Asmin Durdžić uključio u emisiju "Narod pita", gde se žestoko posvađao sa Lepim Mićom.

Nakon toga, Mića je odlučio da prijavi Asmina u policiji, što je Durdžić otkrio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Asmin je poželeo suočavanje sa lepim Mićom, kako bi konačno sveli svoje račune i kako je napisao, krenuo je za Beograd.

- Mićko, spavaš li? Stižem da me je*eš u usta, dolazim ti na noge - napisao je Asmin uz fotografiju.

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić i Lepi Mića

- Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more. Lepi Mića se u*akio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome - poručio je Durdžić. 

- Mene ne interesuje šta on ima da priča, on je meni smešan. Ja sam njemu rekao šta mislim, dao sam im predlog. On govori da sumnja da je Nora njegova ćerka, a Aneli je pristala da odrade DNK, rekla mu je gde može da rade DNK, pa nek dođe. Ona mu je dala šansu, a da li će on uraditi to i da li će na kraju ako se dokaže da je Nora njegovo dete preuzeti odgovornost, videćemo - rekao je Mića za Pink.rs.

BONUS VIDEO: