PSIHIJATAR OSTAO ZATEČEN PONAŠANJEM ANĐELE ŠPARAVALO: Ni stručnjaci ne mogu da joj pomognu, Bojana je uzela pod svoje!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 22:45


Anđela Šparavalo otkriva tajne rijaliti sveta i sukoba sa bivšom devojkom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen
PSIHIJATAR OSTAO ZATEČEN PONAŠANJEM ANĐELE ŠPARAVALO: Ni stručnjaci ne mogu da joj pomognu, Bojana je uzela pod svoje!

Anđela Šparavalo, poznata učesnica rijaliti programa "Elita", nedavno je izazvala dosta pažnje javnosti svojim raskidom sa devojkom Bojanom Pavlović. Njen boravak u rijalitiju bio je ispunjen turbulentnim odnosima, a konačni raskid sa Bojanom je bio prekretnica koja je mnoge iznenadila.

Anđela je otvoreno govorila o svom raskidu sa Bojanom, ističući da je srećna što je taj odnos okončan na taj način. Izrazila je svoje mišljenje o Bojaninim namerama i odlučno istakla da je sada fokusirana na sebe i svoje zdravlje. Takođe, Anđela je spomenula incident sa Anitom i Markom Đedovićem, naglašavajući da je odlučna u tome da zaštiti svoju porodicu, ali i da ne želi da se upušta u nepotrebne konflikte.

Foto: Republika TV

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Digla se prašila što ja nisam otišla u emisiju ''Narod pita''. Odlučila sam da to nije pametno za mene. Ne interesuju me kazne. Moj psihijatar mi je rekao da mirujem neko vreme sa porodicom, ni njima nije jasno šta mi se desilo tamo. Bitnije mi je zdravlje, nego pare sada - govorila je Anđela za Blic, pa se ubacila Aleksandra:

- Laknulo mi je što je konačno kod mene. Mora da se vrati sebi. Sama je donela odluku, ali valjda je toliko pametna. Polupana je, to bi je pokolebalo. Nije u stanju. Vodili smo je kod psihijatra, možemo da donesemo zdravstveni papir da ona nije dobro. Imamo papire, bila je kod psihijatra, nikakve emisije ne dolaze u obzir neko vreme. Nije sposobna da ide na emisije. Žena joj je rekla da emisije stvaraju stresove i da treba da bude manje ljudi u okolini.

BONUS VIDEO: