NISKI UDARCI NA PINKU: Kačavendu URNISALI zbog Đedovića, ona raspalila po Ani Ćurčić!


IZVOR: Republika/M. P. - 25.07.2024 | 08:15


Nova drama u emisiji "Narod pita"!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/ Časlav Vukojičić, AtaImages
NISKI UDARCI NA PINKU: Kačavendu URNISALI zbog Đedovića, ona raspalila po Ani Ćurčić!

Milena Kačavenda i Uroš Stanić su bili gosti voditeljke Ane Radulović sinoć u emisiji "Narod pita", gde je odmah na početku došlo do drame. Uroš je istakao da će se sa mnogim takmičarima obračunati na sudu, a Milenu je nazvao mafijašicom. Nakon kraće pauze za reklame, sukob se nastavio, a Milena se u jednom trenutku dotakla Ane Ćurčić.

- Meni je Kačavenda čestitala rođendan i pitala je kako mi je mama, i ja sam joj se zahvalio, i pružio ruku, ali to je to.. Služba je služba, a družba je družba - govorio je Uroš.

- Ovo dete priča o se*sualnoj konotaciji - dodala je Milena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš nije štedeo Kačavendu

- Ljudima se diže kada mene gledaju, a kada gledaju tebe onda im se spušta - nastavio je Uroš.

- Dete, ti nisi čitav - rekla je Milena.

- Đedoviću, dođi ti, neću ja da se svađam sa tvojim učenicima - govorio je Uroš.

- Meni se dopada tvoj milje, je l ti to baba heklala, ona koja ti nije čestitala rođendan, je l si joj to ukrao sa televizora - upitala je Milena, a potom se dotakla Ane Ćurčić, koja je više puta pomenuta.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda uzvratila Urošu, pa se dotakla Ane Ćurčić

- Nismo mi kume, mi smo bile drugarice. Nakon svega ona je meni pretila, ali nije uspela ništa. Ona je meni pretila da sam joj ja uništila život, pa da će da mi se sveti. Napadala me je kako nisam dobro radila marketing, jer nije pobedila. Ona je meni zamerila što sam ja pokazala pisma, a ona mi rekla da pokažem. Branila sam je svim srce, a ona nije došla da se suočimo, a nije se sa mnom ni videla nakon "Zadruge 6" - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: