SKANDAL! Uroš optuživao Duška Tošića da je imao AFERU sa Majom Marinković, sad priznao da li mu je stigla TUŽBA od njega!


IZVOR: Republika/M. P. - 25.07.2024 | 11:45


Stanić priznao da li će se suočiti sa bivšim fudbalerom na sudu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
SKANDAL! Uroš optuživao Duška Tošića da je imao AFERU sa Majom Marinković, sad priznao da li mu je stigla TUŽBA od njega!

Najmlađi učesnik "Elite 7" Uroš Stanić juče je proslavio svoj rođendan, a potom gostovao u emisiji "Narod pita", gde je odgovarao na pitanja publike, koja se uključivala uživo u program. Tokom jedne od pauza za reklame, Uroš je odgovarao i na pitanja publike sa društvene mreže Instagram.

Nije li te stid što si onoliko lagao za oca?

- Nije me stid zato što sam govorio istinu, samo istinu i ništa osim istine. Ja ne umem da lažem, a malo sam pričao o njemu koliko sam mogao - rekao je Uroš, pa se osvrnuo na zanimljivu temu:

Foto: printscreen/RTV Pink

Uroš odgovarao na pitanja publike sa Instagrama

Da li si dobio tužbu od Duška Tošića?

- Ne. Pozdrav za njega, obožavam ga.

Podsetimo, tokom trajanja "Elite" Uroš Stanić i Maja Marinković često su se svađali. Stanić ju je često provocirao tako što je pominjao bivšeg fudbalera Duška Tošića i govorio o navodnoj Majinoj aferi sa njim. Maja je svaki put demantovala da je bila sa Tošićem, a Stanića zastrašivala poručujući mu da ga je Duško tužio.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Uroš je u "Eliti" navodio da je Maja bila sa Duškom

Zašto si pun zlobe?

- Ja? Ja sam pun dobrote. Moja dobrota izvire iz mene i ljubav koju prenosim vama, dragi gledaoci. Mržnja u meni i zloba ne postoji - dodao je Stanić.

Koji je tvoj tip muškarca?

- Samo da ima mozak. Što veći, to bolji IQ, to ima više poena kod mene. Mene pali mozak... I da je malo u godinama, stariji od mene - istakao je najmlađu učesnik "Elite" za "Pink.rs".

BONUS VIDEO: