ANITA OBRISALA PATOS MATOROM! Hitno oglašavanje pobednice Elite 7, URGENTNO reagovala zbog Anđela! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 25.07.2024 | 14:50


U jeku žestokog sukoba Matore i Anđela, Anita poslala brutalnu poruku!

Foto: TV Pink/printscreen
ANITA OBRISALA PATOS MATOROM! Hitno oglašavanje pobednice Elite 7, URGENTNO reagovala zbog Anđela! (FOTO)

Anita Stanojlović, bivša učesnica rijalitija i pobednica "Elite 7", nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu objavom romantičnog trenutka sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem. Par je bio viđen kako se vozi kolima, a Anita je zabeležila njihovu ljubavnu idilu držeći Anđelovu ruku. Iako Anđelovo lice nije bilo vidljivo na snimku, zaljubljeni par je očigledno uživao u zajedničkom vremenu provedenom u vožnji.

Inače, ovaj potez usledio je nakon što su Tomićeva i Ranković razmenili pregršt uvreda i nastavili sukob i po izlasku sa imanja u Šimanvocima, te je jasno da je Anita jasno želela da pošalje poruku bivšoj supruzi kako stoje stvari.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović se oglasila sa Anđelom Rakovićem

Podsećanja radi, nakon deset meseci provedenih u rijalitiju, Anita Stanojlović je odlučila da se posveti osvežavanju svog izgleda. Na svom Instagram profilu podelila je sa pratiocima da je uradila iscrtavanje obrva, a nedavno je takođe podvrgnuta tretmanima poput korigovanja usana hijaluronom i ubrizgavanja botoksa u predelu čela. 

Inače, Anđelo Ranković nedavno je napadnut ispred zgrade Pinka, kada mu je ničim izazvana prišla devojka, koja se predstavila kao njegov fan. I sve je bilo u redu, do trenutka kada nije počela da ga nasilno ljubi, a Stanojlovićeva je ubrzo progovorila o incedentu koji je doživeo njen dečko.

- Nisam videla, ali mi je rekao, ja sam se šminkala, ali dobro, našla sam poželjnog muškaca, meni je sad smešno, ne znam kako je to izgledalo... - rekla je Anita, pa nastavila:

- Besan je sad, strašno! Ima mnogo gorih psihopata u našem okruženju, imamo iskustva sa njima, ali ovo, kao što je on imao, nismo imali, ali ima mnogo gorih ljudi oko nas. 

BONUS VIDEO: