PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI BRAK SA NJIM! Ajdarpašić je zbog OVOGA morao da je BLOKIRA! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. P. - 25.07.2024 | 15:25


Slađa Lazić ne odustaje od zgodnog rijaliti-učesnika!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI BRAK SA NJIM! Ajdarpašić je zbog OVOGA morao da je BLOKIRA! (VIDEO)

Iako je kasnila na plastične operacije koje je zakazala kod jednog hirurga na privatnoj klinici na Dedinju, starleta i bivša zadrugarka Slađa Lazić je za Republiku izdvojila malo vremena, kako bi odigrala igru "S*ks, brak, korpa" i otkrila šta znaista misli o poznatim frajerima.

- Uroš Rajačić, korpa kao i u "Eliti". Nući - s*ks. Mensur -brak! Filip Car - korpa. Stanislav Krofak - korpa. Anđelo Ranković. Jao, pa to mi je najbolji drug, šta da kažem ovde? Na ovo neću odgovoriti - započela je Slađa, pa nastavila:

- Nenad Aleksić Ša - brak. Desingerica - korpa. Janjuš - korpa, naravno. Pljugica - korpa. To je to, ljubim vas - dodala je Lazićeva.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa i dalje želi Mensura

Podsećanja radi, Slađa je bacila oko na Mensura Ajdarpašića još pred ulazak u "Elitu 7", kada je izjavila da bi prevarila svog dečka zbog njega.

- Ja sam u vezi, zauteta sam, ali sam bacila oko na Mensura i želim da prevarim dečka sa njim ako se da prilika - istakla je Slađa u septembru prošle godine.

U međuvremenu je Mensur u "Eliti" otkrio da mu je Slađa stalno pisala i "proganjala", a ona je tada pobesnela.

- Molim vas da se sve poruke objave, moram da kažem da je ovo seljački što je on pričao. Ja njemu nisam slala tolike poruke, slala sam jednu poruku, a ti tako pričaš, želim da se sve poruke objave. Ma izvini majstore, svi znamo sa kim si ti bio - besnela je Slađa.

 - Meni je ona poslala tri poruke, a šta ima ona meni da šalje poruke? Ko je ona? Ja sam nju blokirao jer mi je smetalo to. Ja nemam ništa protiv tebe, super si lik, dobar si drug, ali mi nemamo potrebe za tim - govorio je Ajdarpašić.

- Je l' tebi ružno da tako neke stvari izađu? Ja sam non stop bila sa jednim dečkom, ne želim da se priča o meni, a on kao glumi da je na nekom nivou. Da je on pokazao ovde nešto, a svi znamo njegove izbore, a sada su svi niski - dodala je Slađa.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur nije želeo ništa sa Slađom

BONUS VIDEO: