ANELI NA TERAPIJI ZBOG JANJUŠA: Na nagovor prijateljice se podvrgla ovoj metodi! "Ostavio je trag... Sve mi je ovo od stresa!" (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.07.2024 | 17:45


Amićeva posle burnih deset meseci koje je provela u rijalitiju, na sve načine pokušava da svoj život vrati u normalu.

Foto: Printscreen/Pink TV
ANELI NA TERAPIJI ZBOG JANJUŠA: Na nagovor prijateljice se podvrgla ovoj metodi! "Ostavio je trag... Sve mi je ovo od stresa!" (FOTO)

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić, koja je kući otišla sa nagradom od 50.000 evra, po povratku u Sarajevo rešila je da se posveti sebi i, između ostalog, poradi i na svom izgledu.

Naime, ona je istakla da su joj se dešavanja, koja su joj sa Markom Janjuševićem Janjušem u rijalitiju donela mnogo stresa, odrazila i na licu, te je posegla za botoksom, što je u ovom slučaju za nju, izgleda, najbolja terapija.

- Sav stres koji sam doživela i kom ste svedočili ostavio je trag i na mome licu. Stoga sam po preporuci prijateljice uradila nešto za sebe - napisala je Aneli u objavi iz salona u kome se podvrgla ulepšavanju lica, pa dodala:  

- A na nagovor uradili smo i malo botoksa!

POGLEDAJ GALERIJU

Po svemu sudeći, Ahmićeva je sve ružno što joj se dogodilo, pre i tokom rijalitija, očito rešila da ostavi iza sebe, pa se ne obazire ni na pretnje tužbom koje joj je iz Amerike uputila Stanija Dobrojević, zbog navodnih laž o njoj i njenom privatnom životu.

Isto tako, nedavno je naglasila da ne planira još da se upušta u emotivne odnose, već će neko vreme da se posveti sebi i svojoj naslednici Nori, sa kojom svakodnevno niže objave na društvenim mrežama i pokazuje kako njih dve uživaju posle 10 meseci razdvojenosti. 

Aneli je istakla i da ne želi više dece, posle gorkog iskustva sa Janjušem, sa kojim se poslednji put videla na snimanju emisije "Amidži šou" u kojoj je on sve vreme provocirao i prozivao je da je već uspela da nađe momka i da posle njega ima novu simpatiju. 

Ona je tada pred milionskim auditorijumom tvrdila da za novu ljubav još nije spremna, ali da će kada uplovi u emotivni odnos, budućem partneru saopštiti da ne želi da rađa, jer joj je pobačaj koji je imala nedavno napravio ogromnu traumu.

BONUS VIDEO: