PROCURILA BITNA INFORMACIJA O STANISLAVU KROFAKU: "Panterica HITNO MORA za Beograd" zbog važnog susreta! Maja o ovome NIŠTA NE ZNA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.07.2024 | 22:45


Jedni misle da je reč o šali, dok drugi sumnjaju da je provokacija!

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3
PROCURILA BITNA INFORMACIJA O STANISLAVU KROFAKU: "Panterica HITNO MORA za Beograd" zbog važnog susreta! Maja o ovome NIŠTA NE ZNA (FOTO)

Jedan od omiljenih učesnika "Elite" Stanislav Krofak ne prestaje da intrigira javnost, a pogotovo njegov odnos sa Majom Marinković

Iako tvrdi da su samo prijatelji i ne odustaje od priče da će tako između njih i ostati, nije da i on sam ne daje povoda da mnogi smatraju da nešto krije po pitanju njihove veze.

Naime, objava koja je osvanula na jednom od njegovih fan profila podgrejane su sumnje da se bliži njihov susret i to ni manje ni više nego u Beogradu gde navodno moraju da gostuju u emisiji "Narod pita" koliko sutra.

Foto: printskrin instagram

Objava fan stranice Stanislava Krofaka, koja je zaintrigirala javnost

- Sutra u Narod pita gostuje Panterica, najverovatnije sa Majom Marinković - stoji u Instagram priči profila koji je posvećen liku i delu Stanislava Krofaka.

Da li se radi o šali ili predlogu produkciji da ugosti ovaj par ili čak želji da što pre dođe do njihovog pomirenja, ostaje da ispratimo, u svakom slučaju, na svom zvaničnom profilu Pantera ovu objavu za sada još nije podelio.

Ono što je još interesantno jeste to što u pozadini idu stihovi "O bivšima sve najbolje..." pesme Nikolije Jovanović "O bivšima", pa neki pomišljaju i da je samo reč o provokaciji.

Foto: Amig show

Maja Marinković ne čeka Panteru skrštenih ruku

Podsetimo, oko odnosa između Maje Marinković i Stanislava Krofaka podiglo se mnogo prašine. Iako naizgled deluje kao da ona čeka da se on smiluje da budu ponovo u vezi, u međuvremenu su se raširile glasine da Maja zapravo koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca, a na kraju se pronela čak i priča da se Panteri sviđa Aleksandra Nikolić koja je Caru rodila dete. 

BONUS VIDEO: