MAJI MARINKOVIĆ SLOMLJENE KOSTI NA HILJADU DELOVA! Uznemirujuće oglašavanje starlete nakon DRAME sa Stanislavom LEDI KRV u žilama (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 26.07.2024 | 13:45


Svi se pitaju da li je ovu poruku sa skrivenim značenjem poslala Stanislavu Krofaku!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
MAJI MARINKOVIĆ SLOMLJENE KOSTI NA HILJADU DELOVA! Uznemirujuće oglašavanje starlete nakon DRAME sa Stanislavom LEDI KRV u žilama (FOTO)

Maja Marinković, popularna beogradska starleta i rijaliti zvezda, ponovo je tema broj jedan domaćih medija zbog svog ljubavnog života. Nakon izlaska iz "Elite 7", Maja je uzburkala javnost novim dešavanjima, posebno onim koji su se ticali njenog emotivnog odnosa sa MMA borcem i doskorašnjim cimerom, Stanislavom Krofakom, ali i bivšeg partnera Filipa Cara.

Naime, jedan od ključnih momenata koji je privukao pažnju javnosti bio je Majin post na Instagramu, gde je podelila sliku crne mačke sa plavim očima, uz pratnju pesme. Ovo je izazvalo spekulacije da li je starela time pokušala da pošalje skriveni signal Stanislavu, s obzirom na to da je poznato da je njegov nadimak Pantera, a takođe ima i plave oči.

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja poslala skrivenu poruku Stanislavu?

- Kako da kažem da sam slomljena u hiljadu uglova mojih kostiju, da su pale šeme u mom životu sada kad je sve bilo savršeno. I više od toga! Isisao si moj razum i um i govorio ljubazno o težini mog malog tela koje je postalo rekla - stoji u objavi koju je Marinkovićeva podelila na svom Instagram nalogu.

Podsećanja radi, oko odnosa između Maje Marinković i Stanislava Krofaka podiglo se mnogo prašine. Iako naizgled deluje kao da ona čeka da se on smiluje da budu ponovo u vezi, u međuvremenu su se raširile glasine da Maja zapravo koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković nosi dete Stanislava Krofaka?

Međutim, kako smo već pisali, popularna starleta već neko vreme sumnja da je u drugom stanju i čeka da vidi da li će Stanislav Krofak da otpočne vezu s njom, pa da mu kaže lepe vesti ili će otići na abortus, zbog čega je pala u depresiju. 

BONUS VIDEO: