SVI SE PITAJU DA LI JE OVO ISTINA O ANITI I ANĐELU? Šok-oglašavanje zakletih suparnika!


IZVOR: Republika/M. P. - 26.07.2024 | 16:15


Ivan Marinković i Uroš Rajačić otkrili šta misle o popularnom rijaliti-paru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SVI SE PITAJU DA LI JE OVO ISTINA O ANITI I ANĐELU? Šok-oglašavanje zakletih suparnika!

Uroš Rajačić, ljubavnik Jelene Marinković, sinoć je u emisiji "Narod pita" prokomentarisao odnos Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji su imali žestoke sukobe sa Ivanom Marinković. Prvo je Ivan dao svoj sud, a onda se oglasio i Uroš.

Foto: printscreen/RTV Pink

Uroš i Ivan otkrili šta misle o Aniti i Anđelo

- Nisam promenio mišljenje, ne vidim nikakvu perspektivu u toj priči. Ne čujem ni od njih da imaju ozbiljne planove, sve mi je to bilo onako kao što je bilo u "Eliti". I dalje sam na Matorinoj strani, mislim da je ispala džek. Spasila se i ona jedne bede u životu. Verujem da će ovo da traje kod Anite i Anđela dok ima love - rekao je Ivan.

- Anđelo i ja smo imali neke situacije zbog Anite, ali nisu to nikakve svađe. Ja sam pokušao da Anđelu objasnim da samim tim što ne zauzimam neku stranu kada je u pitanju svađa njega i Janjuša. Imali smo međusobno poštovanje, dosta mi je pomogao kada sam ušao. Mislim da je Anđelo dobar momak stvarno, imao je dosta normalnih stvari da mi kaže. Retki su ljudi sa kojima sam mogao da pričam o životu, a ne o rijalitiju - rekao je Uroš.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Uroš je pre toga dobio pohvalu od jednog gospodina, koji se uključio uživo u program.

- Uroše, učinio si jedno dobro delo, prihvatio si osobu koja je bila šest godina u jedom paklu. Ovog sam čoveka gledao u prošloj sezoni i video sam ko je i šta je. Čuo sam mnoge stvari o njemu, to je čovek koji se bori za kuče, a ne za svoju decu. Uroše, želim ti sve najbolje, mnogo sreće, pomozi Jeleni dok možeš. Ovo nebitno stvorenje, o njemu neću da diskutujem. On priča pola sata o keru, a ne spominje svoju decu. Doviđenja, voditeljko svaka vam čast - rekao je gledalac.

BONUS VIDEO: